A magyar színész kamerák előtt alázta meg barátnőjét - A nő kiadta az útját
Pintér Tibor útját a Celeb vagyok miatt kiadta a barátnője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Herczeg Zoli, Pintér Tibor, Anger Zsolt, majd Tóth Andi esett ki eddig a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality műsorból. Utóbbinak Pintér Tibi végig csapta a szelet az afrikai táborban, még egy romantikus vacsorát is leszervezett, hogy megvallhassa a 18 éves lánynak az érzelmeit. A fiatal sztár közölte, hogy nem tudja viszonozni ezt, pláne, hogy a színésznek otthon barátnője van. A húszéves Frida érthető módon meg is elégelte Tenya viselkedését, levélben tudatta, hogy szakított vele, amit a férfi még a dzsungelben kapott meg. 

"A műsorban látottak alapján elbizonytalanodtam, hogy tudnám-e ezt bírni most vagy a jövőben. Rossz látni a tévén keresztül, ahogyan viselkedsz, ahogyan játszod a nőcsábászt, ahogyan mással randizol. Bizony, sokszor megbántasz a viselkedéseddel" - többek között ezt írta a 43 éves színésznek a barátnője, amit olvasva Pintér Tibi sírva fakadt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban.  

- Tisztában voltam azzal, amikor összejöttem vele, hogy szeret flörtölni, de amit Tóth Andival művelt, az túlment egy határon. Nagyon rossz volt látni ezt az egészet, és nagyon csalódott voltam. Megalázó volt a viselkedése, ahogy erre a többi szereplő is utalt - nyilatkozta a Blikknek a fiatal nő, akit kiesése után Pintér Tibor többször felhívott, és a bocsánatát kérte. 

A Celeb vagyok, ments ki innen! második kiesője a szállodából a vacsora után felhívta kedvesét, és megkérte, bocsásson meg neki, hiszen valójában semmi rosszat nem tett a dzsungelben.

- Babett érett nőként azt a tanácsot adta a táborban, hogy beszéljek, és valahogy juttassam tudtára Fridának, nincs nagy baj, nekem nagyon hiányzik, és várjon meg, amíg hazaérek. Visszatérve a szállodába a vacsora után az első dolgom volt, hogy felhívtam őt, és elmondtam, hogy az érzéseim irányában változatlanok. Volt egy kitérő Andival, és szeretném, ha ő ezt megbocsátaná. Bízom benne, hogy visszaszerzem a kegyeit. Nem követtem el bűnt, nem csaltam meg, egy csók sem csattant el Tóth Andival - mondta az RTL Klubnak Pintér Tibi. 

Ezt is szeretjük