Pintér Tibor 22 évvel fiatalabb barátnője nagyon dögös volt a Mokkában
Pintér Tibor és Jenifer kapcsolatuk jövőjéről beszélt a műsorban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor két esztendővel ezelőtt lett szerelmes Ilyés Jeniferbe. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója már többször elmondta, mennyire büszke kedvese oldalán. Ezen egy pillanatig sem lehet csodálkozni, hiszen Jenifer irtó dögös nő.

Ha végignézünk az Instagram-oldalán, egyből szembetűnik, hogy szereti a nőies ruhákat, és szégyenlősnek sem mondható: hol falatnyi bikiniben pózol, máskor szexi miniruhában mutatja meg bombázó alakját.

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer a Mokkában

A TV2 stúdiójában is izzott körülötte a levegő, ahogy betette a lábát. Bőrsortban érkezett a Mokkába szerelme oldalán, akivel kapcsolatuk jövőjéről és az elmúlt időszakról mesélt a műsorvezetőknek.

Bár az adás nézői közt hirdetett szavazás eredménye alapján hazánkban a párokat megviseli a koronavírus-járvány miatti összezártság, ez az állítás nem bizonyul igaznak a sztárpár esetében. Náluk épp az ellenkezője érvényesült: úgy érzik, megerősítették őket az együtt töltött hónapok.

A 46 éves színész egyfajta tesztként tekintett arra, hogy nem tehették ki a lábukat a küszöbön, amelynek eredménye visszaigazolta, milyen jól működnek együtt. Bár leszögezte, nem szeretne elhamarkodott kijelentéseket tenni, abban biztos, hogy a lánnyal képzeli el a jövőjét.

pintér-tenya-jeni
Fotó: TV2/Mokka

- Két évet eltöltöttünk egymás mellett, és a helyzet nem gyengül, hanem erősödik (..) Azt gondolom, az a hármasság, ami a magyar népmesékben van, az én életemben is kijár, hiszen két volt feleségem van, talán beteljesülhet az a vágyam, hogy még egy családom lesz - mondta el a műsorban.

Pintér Tibor barátnője bikiniben

Ilyés Jenifer valóban bombázó, aki után sok férfi megfordul. Bikinis fotóin is nagyon szexi. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen lenge szettekben mutatta meg magát az Instagramon.

Ezt is szeretjük