Pintácsi Viki kisebbik lánya 16 éves lett: rá sem ismertünk a gyönyörű Zolnára

Pintácsi Viki lánya barna hajú szépség, aki egyre szebb és nőiesebb.

pintacsi-viki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi nővére, Pintácsi Viki háromgyermekes édesanya. Első házasságából két gyermeke született: fia, Viktor 2002-ben, idősebbik lánya, Anna Kata 1999-ben látta meg a napvilágot.

Második férjét egy lánnyal ajándékozta meg, Zolna február 28-án ünnepelte a 16. születésnapját. A jeles nap alkalmából egy képválogatással köszöntötte fel gyermekét a büszke édesanya.

Pintácsi Viki lánya, Zolna 16 éves lett

Az Instagramra posztolt profi képeken láthatjuk az immár 16 éves Zolnát: alig ismertük fel, az aranyos, szőke kislányból gyönyörű, sötétbarna hajú tini lett. A válogatás elejére egy friss fotó került, míg a legvégén cuki, kicsi gyerekkori felvételeket láthatunk, amelyeken édesanyjával együtt pózolnak. 

„A mindenem ma #sweetsixteen. Boldog születésnapot Kincsem! #születésnapos #birthdaygirl #kincsem #mydaughter” - írta a posztjában, amelyet gyorsan elleptek a gratuláló kommentek és dicséretek.

Több rajongó megjegyezte, hogy milyen csodaszép lett Zolna, aki le sem tagadhatná édesanyját.

„Nagyon szép lányod van, igazán büszke lehetsz rá! Tisztára olyan, mint te!”

„Legyen minden napja olyan szép, mint amilyen a mai! Annyira gyönyörű, és mennyire hasonlít rád” - dicsérte egy kommentelő. 

Szandi lánya szexi Macskanő

Szandi és Bogdán Csaba lánya, Bogdán Blanka gyönyörű nővé cseperedett az elmúlt évek során. 2021 júliusában az Amerikai Egyesült Államok nyugati partjára, San Franciscóba költözött, ahol au pairként dolgozik egy kétgyermekes családnál, innen jelentkezett be szexi macskanőnek öltözve.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük