Az X-Faktor énekese tragikus hirtelenséggel hunyt el: Petics Kristóf zenésztársa erősítette meg a hírt
Az énekes, Petics Kristóf életének 24. évében vesztette életét.

A gyanú szerint az ifjú énekes hétvégén veszítette életét, holtestét vasárnap reggel találták meg Újfehértón egy tó vizében, írta meg az Index.

Az X-Faktor versenyzője életének 24. évében vesztette életét, a hírt GIL nevű zenekarának gitárosa, Fekete Edward erősítette meg.

Elhunyt az X-Faktor énekese, Petics Kristóf

Lesújtotta, ami a barátjával történt, hiszen a jövőre nézve nagy tervei voltak.

- Igen, igaz a hír. Tragikus és megdöbbentő. Szerdán jött volna hozzám, a TV2-be mentünk volna aláírni szerződést a következő Sztárban Sztár műsorra... Semmi nem indokolta, hogy ez legyen. Komoly tervei voltak – mondta el zenésztársa.

A legtöbben a 2016-os X-Faktorból emlékezhetnek a fiúra, ahol Puskás Peti mentoráltjaként jutott a legjobb 12-be, azonban a tehetségkutató készítői kizárták botrányos viselkedése miatt.

A Bors  információi szerint a 23 éves előadó a szombat estéit szívesen töltötte a tónál, ahol lazíthatott és iszogathatott, feltehetően ezúttal is így tett, itt érhette a végzetes baleset. Mivel vasárnap reggelre sem tért haza édesanyjához, a nő egyből a keresésére indult, valószínűleg ekkor bukkanhatott fia holttestére.

Rengetegen gyászolják őt a Facebook-oldalán, rajongói megható üzenetekkel búcsúznak tőle. MC Hawer is megemlékezett róla, aki a verseny után karolta fel a tragikus sorsú énekest.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük