Hova ez a sietség? Már menyasszonyi ruháját is kiválasztotta a magyar tévés

Peller Mariann elárulta, milyen esküvőt terveznek vőlegényével.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A párok többsége az eljegyzés után nem szeretne sokáig várni az esküvővel - ezzel Peller Mariann és kedvese, Juni György is így vannak.

A bájos műsorvezető eljegyzése után már az esküvőjét tervezgeti, és sokakat meglepett, milyen gyorsan döntött néhány kérdésben. Ő viszont nem akarja siettetni a dolgokat, egyszerűen csak boldog.

Meghitt esküvőt terveznek

Az Aktív kamerája előtt mesélt boldogságáról, amit szavak nélkül is bárki láthat, hiszen A Nagy Duett versenyzője valósággal ragyog.

- Nézegetjük, tervezgetjük, hogy mi lenne a legalkalmasabb időpont. Helyszínt még annyira nem is néztünk, mert az első maga a házasságkötés lesz - mondta.

Majd hozzátette: szűk családi körben, illetve legközelebbi barátaik meghívásával tervezik a nagy napot.

- Már nagyon várom! Nézegetem a menyasszonyi ruhákat, és az már meg is van, milyen típusút szeretnék: nem habos-babos lesz, hanem egyszerűbb, ami a kis esküvőhöz sokkal jobban passzol. Valószínűleg olyan lesz, mint egy nagyestélyi, csak fehérben - árulta el.

Élő adásban jelentette be

Mint arról korábban a Femina is beszámolt, a bájos sztár az ÖsszeEsküvők fináléjában, élő adásban jelentette be, hogy menyasszony lett.

Műsorvezetőtársa, Tilla leplezte le boldogságának okát, Mariann pedig meghatódva mutatta meg a nézőknek a szerelmétől kapott gyűrűt.

Peller Mariann körülbelül egy éve boldog kedvese oldalán, de kapcsolatáról először 2011 októberében beszélt a TV2 Aktívjának. Elmondása szerint párját az első pillanattól kezdve cinkostársának érezte, és a szerelem sem váratott sokáig magára.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük