Vallomás élő adásban! Megkérték a magyar tévés kezét

A gyűrűt is megmutatta

Peller Mariann élő adásban jelentette be: kedvese eljegyezte őt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Mariann különleges módot választott arra, hogy ország-világ előtt bejelentse: menyasszony lett.

A műsorvezetőnő az ÖsszeEsküvők Fináléjában árulta el, hogy párja, Juni György eljegyezte.

Tilla leplezte le

A nézők már a műsor első másodperceiben láthatták, hogy a csinos híresség valósággal ragyog, és ezt nem csupán gyönyörű, világoskék ruhájának és lágy sminkjének köszönhette.

Boldogságának okát partnere, Till Attila nem is volt rest elárulni. Peller Mariann pedig nevetve és kissé meghatódva mutatta meg gyűrűjét a kamerák előtt.

A Nagy Duett egykori versenyzőjének szemében könnyek csillogtak, hiszen nemcsak az eljegyzés, hanem láthatóan az élő adásban történő bejelentés is nagyon meglepte őt.

Egy éve boldog szerelmével

Mint arról korábban a Femina is beszámolt, Peller Mariann 2011 októberében mesélt az Aktívnak egy éve tartó boldogságáról.

Már akkor is elmondta, hogy a nála 12 évvel idősebb Juni György hangja és minden gesztusa a kezdetektől ismerős volt neki, és úgy érezte, mintha cinkostársra lelt volna a férfiban.

A Nagy Duett legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Utólag elmesélte, hogy úgy tette le a telefont, hogy nekem ilyen gyerek kell, és hogyha ilyen gyerek kell, akkor ezt a nőt kell elvenni feleségül, nincs mese, ami azért elég furcsa gondolat egy férfitól így elsőre - mondta.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Természetesen már korábban szóba került köztük az esküvő is. Terveik szerint maga a házasságkötés egy kisebb ceremónia lesz, ahol tényleg csak azok lesznek jelen, akik közel állnak hozzájuk.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük