Feltűnik a nézőknek a pocakja? A magyar színésznő 6 hónapos terhesen is játszik
Peller Anna, ha állapota is engedi, szeptemberben még színpadra áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna terhessége ötödik hónapjában jár, babapocakja egyre nagyobb, és a pici nemét is tudja már.

Az anyaság minden pillanatát élvezi, de még nem mond le a szakmai örömökről sem, szeptemberben hatalmas pocakkal is színpadra áll.

Hatalmas pocakkal is dolgozik

A színésznő teljesen kivirult állapotától, nagyon tetszik neki a kismamalét. Az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorának mesélt várandósságáról. Úgy érzi, ez a legjobb időszak: nincsenek rosszullétei, és már rugdalni is elkezdett gyermeke.

A szakmáját imádja a színésznő, így terhessége alatt sem mellőzi a színházat. Úgy tervezi, a nyarat követően, akkorra már hat hónapos terhesen is visszatér a színpadra, és eljátssza a Ghost című musical kövérkés médiumát. Bő, lebernyeges jelmeze miatt a nézőknek talán a továbbiakban sem fog feltűnni, hogy másállapotban van.

- Megőrülök a színpadért, a gyerek természetesen a legfontosabb, de amennyiben a fizikai állapotom megengedi, hogy eljátsszam Brownt a Ghost című musicalben, aki egy nagydarab nő, akkor természetesen ott fogok cammogni.

A képernyőre is visszatér

Peller Annát az RTL Klub képernyőjén már láthatták a nézők, mint a Csak csajok egyik műsorvezetőjét.

A 8:08 Minden Reggel című műsor állandó háziasszonya, Teszári Nóra szabadságra megy, így egy hétig a színésznő lép a helyébe.

A büszke kismama nagyon örül a lehetőségnek, de egy kicsit tart is a feladattól, hiszen még nem túl gyakorlott az élő műsorok terén. Somogyi Zoltán megígérte a sztárnak, hogy nem kell aggódnia, hiszen ő majd kisegíti, ha kell.

A kismama az interjúban azt is elárulta, hogy ugyan belóg a köldökzsinór, ami takar ezt-azt, de 80%, hogy kislányt vár a szíve alatt. A szülők, amint megtudták gyermekük nemét, elkezdtek gondolkodni a neveken, de a témában egyelőre még nem született konszenzus.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük