Színészlegenda kapott szerepet a Barátok köztben! Íme, a 73 éves színésznő
Fotó!
Pécsi Ildikó színésznő is szerepel a Barátok köztben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő is erősíti a Barátok közt stábját - legalábbis pár jelenet erejéig.

Kóróként a Barátok köztben
Pécsi Ildikó, a színészlegenda

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja megkeseredett idős asszonyt alakít az RTL Klub népszerű sorozatában.

Színészlegenda a sorozatban

Pécsi Ildikó nem először tűnik fel a Mátyás király téren. Kornyai Emília, gúnynevén Kóró, az árvaház egykori rideg, megkeseredett vezetőjének bőrébe másodszorra bújik.

A nő mindig rosszul bánt az ott lakó gyerekekkel, így az, hogy a Berényi fivérek, illetve Zsuzsa, Nóra és Laci szeretetben nevelkedhetett, az csakis Vili bácsinak és Magdi néninek köszönhető. A házaspár ugyanis mindent megtett, hogy mosolyt csaljanak a kis árvák arcára.

A 73 éves színészlegenda először 2004-ben szerepelt a Barátok köztben. Emlékezetes részek voltak azok, hiszen történetében először december 22-én és 23-án ünnepi különkiadással jelentkezett a sorozat. 

Pécsi Ildikó szereplése azért is számított különlegesnek, mert súlyos autóbalesetét követően Kóró szerepe volt az első, amit elvállalt, továbbá életében először alakított negatív figurát, bár szerinte a karaktere nem is olyan gonosz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Nem először szerepel a sorozatban

Kóró kilenc év után visszatért a Mátyás király tér lakóinak életébe. A történet szerint Attila rájött, hogy András több éven keresztül támogatott egy titokzatos nőt. Hogy Julit megkímélje a csalódástól, Nórával kereste fel a rejtélyes idegent. Mikor megtalálták, Nóra döbbenten konstatálta, hogy nem egy szeretőről van szó, hanem kiskoruk megkeserítőjéről, Kóróról.

De vajon András miért támogatta éveken keresztül Kórót? És miért titkolta, hogy kapcsolatban áll vele? Mit fognak szólni Miklósék Kóró feltűnéshez? És Kóró visszatérése mennyiben befolyásolja a történéseket a Mátyás király téren? Mindezekre a kérdésekre legkésőbb ma választ kapunk, hisz Pécsi Ildikó néhány jelenet után este lesz látható utoljára a Barátok köztben.

Fotó: www.baratok.hu

Ezt is szeretjük