Hiába várják Pécsi Ildikót, 10 év után sem akar újra színpadra lépni - Elárulta az okát
Pécsi Ildikó ezért mondott nemet a Vígszínház felkérésére.

pecsi-ildiko-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pécsi Ildikó hazánk legendás színésznője, akinek nevéhez olyan felejthetetlen alkotások fűződnek, mint Az aranyember, az Indul a bakterház, A Tenkes kapitánya vagy a Veri az ördög a feleségét. Rajongói és a színház szerelmesei azonban már tíz éve nem láthatták a színpadon, ám ő a Blikk értesülései szerint ennyi idő után sem akar újra színpadra lépni.

A bulvárlap értesülései szerint Eszenyi Enikő a közelmúltban azért kereste meg a Kossuth-díjas színésznőt, hogy szerepet ajánljon neki A padlás című musicalben, amiben neki szerette volna adni a kéményseprő szerepét. Pécsi Ildikó hosszú gondolkodás után végül nemet mondott a felkérésre, annak ellenére, hogy nagyon örült neki.

- Elbizonytalanodtam, lehet, hogy nem tudnék már maximálisan teljesíteni. Annak idején természetes volt, hogy miután a darabokat nem játszottuk több szereposztásban, előadás nem maradhatott el. Ha kellett, fájdalomcsillapítókkal vagy anélkül, de sosem hagytuk cserben a közönséget. Nem akarom, hogy csalódjanak bennem, sem magamat, sem másokat nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni - nyilatkozta a Blikknek a 77 éves színésznő.

Ezt is szeretjük