Pécsi Ildikó szívszorító vallomást tett a tegnap esti műsorban

Megrendítő, mit mondott magáról és családjáról Pécsi Ildikó az ATV műsorában.

Pécsi Ildikó menye
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Évek óta zajlik Pécsi Ildikó és fia volt feleségének, Pártos Csillának a pere. A 77 éves színésznő múlt héten mindenkit meglepett azzal, hogy megjelent a tárgyaláson, ami után kijelentette: neki már nincsen se unokája, se menye. Vujity Tvrtkónak hétfő este, az ATV Egyenes beszéd című műsorában megmagyarázta a fájdalmas kijelentést. 

- Soha nem voltam az anyósa, édesanyámnak hívott, és egyéb jelzőkkel. Mindent megtettem érte. Elmúlt, nincs. Felperes, ennyi - mondta.   

A műsorvezető megkérdezte Pécsi Ildikót, nyitott lenne-e a békülésre, ha Pártos Csilla felhívná, amelyre a művésznő határozott nemmel válaszolt. Ennek okát is megindokolta. 

- Velem nem lehet kibékülni, az egész családom nem ilyen. Amikor Lajossal összeházasodtunk, az volt az első mondatom: vigyázz, ne vesszünk össze, mert velem nem lehet kibékülni - osztotta meg a nézőkkel. 

Rátonyi Róbert felesége 90 évesen ilyen gyönyörű - Fotók

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük