Pécsi Ildikó fia csak ritkán áll kamera elé: Csaba válásába belebetegedtek a szülei

Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba őszintén vallott arról, a válása és az azzal járó felhajtás kihatott a szülei egészségére.

Pécsi Ildikó fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szűcs Csaba híres szülők gyermekeként nőtt fel: édesanyja, Pécsi Ildikó az egész ország által imádott színésznő volt, apja, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó. Mindketten 2020-ban, öt hónap különbséggel hunytak el, fiukról manapság nagyon ritkán hallani.

Az pláne kuriózum, hogy a kamerák elé álljon: friss interjúban beszélt arról, milyen volt két ilyen nagyágyú gyermekeként felnőni, továbbá minden eddiginél őszintébben beszélt a válásáról. 

Pécsi Ildikó fia

Bevallotta, édesanyjával amiatt volt köztük konfliktus, mert nem tudta elérni nála, hogy ne nyilatkozzon a család magánéletéről.

pécsi-2
Fotó: YouTube/Gödöllő TV

- Nem tudom még mindig megérteni, hogy miért nem tudtam édesanyámnál elérni, hogy ne nyilatkozzon, hogy próbáljon kimaradni ebből a történetből. Mindenáron szerettem volna, ő pedig egy dolgot tehetett volna. Egyszer kellett volna azt mondania, hogy nem nyilatkozom. Nem három bővített mondattal, hanem egy mondatban - mondta a Zavarhatok? vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A sajtóban nagy port kavart Szűcs Csaba és Pártos Csilla válása. Rendszeresen lehetett erről a lapokban olvasni, és a férfi látta, hogy az ezzel járó dráma, milyen kihatással volt a szülei egészségére.

- Láttam, ahogy mennek rá fizikailag is. Rettenetesen nehezen éltem meg, hatalmas csata volt. Édesanyám azt mondta, nem védtem meg őt, mert nem nyilatkoztam. Következetesen tartottam magam ahhoz, hogy nem magyarázkodom a sajtónak, ez két ember válópere volt.

pécsi-1
Fotó: YouTube/Gödöllő TV

Pécsi Ildikó viszont beszélt a nyilvánosság előtt a válásról és annak körülményeiről - ez jelentősen rányomta a bélyegét anya és fia kapcsolatára.

- Nem hiszem, hogy nekem Pécsi Ildikót védenem kellett volna. 

Bűntudatot nem érzek, még akkor sem, ha ebbe az egészbe ők belebetegedtek. 

- Ne értse félre senki, de semmi olyat nem tettem, amivel ezt okoztam volna a szüleimnek.

Pécsi Ildikó fiatalon

Igazi szexszimbólummá vált, a férfiak is rajongtak érte. Előfordult, hogy dögös fotózásokon is modellt állt, például egyszer egy nagyon szexi fehérneműben mutatta meg a bájait, de Az aranyember forgatásán is lefotózták őt bikiniben.

Pécsi Ildikó igazi bombázó volt fiatalon – Még fehérneműs fotó is készült róla

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük