Büszke lehet rá! Igézően szép hölggyé cseperedett Kiki 21 éves lánya
Gondoltad volna, hogy az Első Emelet frontemberének, Patkó Bélának már felnőtt lánya van?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patkó Béla - vagy ahogy többen ismerik, Kiki - igazán szerencsés embernek mondhatja magát, hiszen egy súlyos betegség leküzdése után új esélyt kapott az élettől.

Mint többször elmesélte, hat éve már, hogy rosszindulatú daganatot találtak a gyomrában, ő azonban csodával határos módon felgyógyult a halálos kórból.

Nem adta fel a küzdelmet

Az 53 esztendős énekes úgy véli, hihetetlen akaraterejének köszönheti, hogy leküzdötte a félelmetes betegséget.

Elmondása szerint egyszerűen nem vett tudomást a daganatról, folytatta megszokott, aktív életét, sokat sportolt, és a munkáját sem hanyagolta el.

Amikor végül mégis kórházba került, akkor sem adta fel, bár az orvosok mindössze két hetet jósoltak neki. Ő azonban a fájdalmas kezelések alatt is elfoglalta magát, még olyan megerőltető fizikai munkát sem hagyott ki, mint a favágás.

Családja végig mellette állt

Az Első Emelet frontembere ugyanakkor nem tagadja, a küzdelemben rengeteget segített neki imádott felesége, Zsuzsa, aki csaknem két évtizede hűséges társa, valamint gyönyörű nagylánya, Csenge.

A 21 éves sztárcsemete kommunikációt és médiatudományt tanul a Szegedi Tudományegyetemen. Ugyanolyan ambiciózus, mint papája, ám ő nem zenéléssel, hanem műsorvezetéssel próbálkozik.

Már gyermekkorában szinkronizált, reklámfilmekben és vitaműsorokban szerepelt. Egyetemi tanulmányai alatt néhány hónapig segédszerkesztőként is kipróbálta magát az egyik kereskedelmi televíziónál.

Elmondása szerint nagy álma, hogy műsorvezetőként keresse a kenyerét, ám ha ez mégsem sikerül, kiköltözik kedvenc városába, New Yorkba.

Fotók: uj-halatortan.blogspot.com, Europress

Ezt is szeretjük