Pataky Attila ufókkal kávézik, és meggyőződése, hogy felesége testében egy 120 éves varázsló lakik
Már megszoktuk, hogy nem állnak távol tőle a furcsaságok. Összegyűjtöttük a legjobbakat.

pataky-attila-felesege-varazslo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataky Attila és a földönkívüliek kapcsolata nem újdonság a magyar nép számára. Furcsaságait már nagyjából megszokta az ország, hiszen az EDDA frontembere évek óta könyékig nyúlkál a sci-fi és misztikum világában.

2017 májusában éppen arról számolt be a Mokkában, hogy egyre jobban érzékeli az emberek között, kik az alakváltók. A Frizbiben egyszer elmesélte Hajdú Péternek, hogy 12 éves volt, amikor belecsapott egy gömbvillám, és először találkozott ufókkal. Persze lehet, hogy csak álmodta a sérülése miatt, és valójában a szomszédok próbálták újraéleszteni. Mindenesetre az énekesnek azóta számos földönkívüli tapasztalatban volt része.

Pataky Attila, a kiló cukor és az idegenek

A történet szerint, amikor az EDDA frontembere először találkozott ufókkal, ömlött az eső. A kis Attilát anyukája küldte le a közértbe egy kiló kristálycukorért, amikor is villámcsapás érte. A 12 éves gyerek később azt mesélte édesanyjának, hogy valamilyen nagy szemű doktor bácsik bevitték egy helyiségbe, és negyed óráig élesztgették. Amikor ezt Pataky Attila elmeséli a lenti videón, szinte rögtön utána el is mondja, hogy a szomszédok segítettek rajta az esőben. Most akkor nagy szemű doktorok vagy a szomszédok voltak ott?

Annak ellenére, hogy a villám belecsapott, és a cukrot leejtette az esővizes földre - ezt az illetékes szomszédok alátámasztották -, a kis Attila egy sértetlen csomag kristálycukorral ért haza. Vajon a nagy szemű doktor-ufók építették újjá a cukor csomagolását, miután kivizsgálták Attilát, vagy a szomszédok élesztették újra, és adtak neki egy teljesen új csomag kristálycukrot, hogy vigye haza? Ez már örök rejtély marad...

Hogy is volt? A kristálycukor rejtélye még Pataky Attilát is elgondolkodtatta.
Hogy is volt? A kristálycukor rejtélye még Pataky Attilát is elgondolkodtatta.

Az is érdekes, hogy amikor elkezdte mesélni sztoriját Hajdú Péternek, Pataky Attila története rögtön kétféleképpen kezdődött. Azóta sem derült ki, hogy most akkor a jegenyefába csapott a villám vagy a kis Attilába. Mindenesetre Pataky elmondása szerint élete során már nagyon sokszor találkozott földönkívüliekkel, mindig "vitték-hozták" őt. Élményeinek több szemtanúja is akadt, többek között első felesége, Marika. A biológiatanár feleség ágya mellett egyik éjjel, mikor már ő is nagyon szeretett volna találkozni velük, megjelent egy „kis szürke” - így nevezik a földönkívülieket kinézetük alapján -, akinek olyan volt a tapintása, mint egy kígyónak: meleg és száraz.

Majdnem...
Majdnem...

Pataky Attila láthatóan sokat tud a földönkívüliekről. Olyan jóban van velük, hogy már többször elvitték magukkal, és Miamiban együtt is kávéztak. Erről 2014-ben mesélt a Refkletor című műsorban:

- Miamiban egy kávéház teraszán két űrlénnyel találkozhattam, akik itt vannak, itt élnek, léteznek ebben a formában, ahogy én találkozhattam velük, és az egy elképesztő, fantasztikus élmény volt számomra. Nagyon sok mindenben megerősítést kaptam, kérdezhettem, és ez nagyon nagy dolog. Természetesen fejben kommunikáltunk, ahogy illik.

2013-ban a budapesti Ufókongresszuson az énekes előadást tartott földönkívüli barátai kapcsán, ahol egy rendkívül fontos gondolatot közölt:

Van a látható világ és a láthatatlan világ. Ez biztos.

De több bizonyítékot nem árult el, csupán felmutatott egy összeesküvés-elméletről szóló könyvet, melynek borítóján Putyin, Schwarzenegger, az akkori pápa és más vezetők képe volt. Emellett elmondott egy történetet, amikor egy amerikai támaszpontra 18 tudóst invitáltak meg, köztük Teller Edét, és beengedtek hozzájuk egy emberszerű, nagyfejű, nagy szemű lényt. Az egyik tudós pedig gondolatban beszélgetett a lénnyel, hogyan oldhatnák meg a konfliktusokat. "Ezek a legfrissebb adatok" - mondta alátámasztásul Pataky Attila. Tehát már nemcsak illemtudó földönkívüliek, alakváltók, de telepatikus tudósok is élnek köztünk. És, mint mindjárt kiderül, olyanok is, akiknek testébe varázslók szellemei költöztek.

Felesége egy 120 éves varázsló

Pataky Attila jelenlegi, harmadik felesége az énekes szerint egy varázsló. Legalábbis a testében egy 120 éves varázsló lelke lakozik. Erről a hétfő reggeli Mokkában meséltek mindketten, és az énekes azzal támasztotta alá az állítást, hogy Orsi rendkívül türelmes és rugalmas. Ergo, aki türelmes és rugalmas, annak varázslólelke van.

Nyikovics Orsi maga is igazolta a feltételezést, miszerint egy 120 éves varázsló lelke lakik benne: elmondta, hogy néha tényleg 120 évesnek érzi magát, annyira fárasztó volt az elmúlt egy évük. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Pataky Attila és fia: mint két tojás

Pataky Attila és elsőszülött fia együtt le sem tagadhatnák egymást. Gergő nemcsak külsőre hasonlít az apjára. Ő is zenész, a Pataky Művek zenekarral sokszor léptek már fel az Edda előzenekaraként, de saját koncertjeik is vannak. A két Pataky-nak nemcsak a kinézete hasonlít kísértetiesen.

Coverfotó: TV2/Mokka.

Ezt is szeretjük