Mi volt ez a fekete folt a Hold előtt? Csak néhány másodpercig látszódott
Mindenki megijedt, amikor meglátta a félelmetes foltot. Vajon mi lehetett az? Nézd meg videón!

nagykep?cikkid=167872&kep=hold-elott-folt-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különös árnyék suhant végig a Hold előtt egy nemrégiben közzétett videón. A Miami Observatory által készített felvételen jól kivehető, ahogy egy nagy, sötét folt lebeg be, majd tűnik el egy pillanat leforgása alatt a képről. A jelenség első ránézésre nagyon félelmetes, eredete pedig hamar vitához is vezetett.

Az UFO-vadászok makacsul ragaszkodnak teóriájukhoz, mely szerint az árnyék egyértelműen a földönkívüliektől származik. Scott C. Waring UFO-kutató azzal indokolta feltevésüket, hogy a tárgyat nem alkothatta ember, mivel láthatólag nincsenek rajta napelemes panelekkel ellátott szárnyak, amelyek az energiát begyűjthetnék, és a jeladó antennák is hiányoznak róla.

A Youtube-on már több mint egymillióan megtekintették a videót, ami egy csapásra megosztotta az internetezőket. Akad olyan, aki úgy véli, a legvalószínűbb, hogy csupán a Hold és a Nap között elhaladó kő vagy szemét árnyéka látható rajta, mások úgy vélik, mindössze egy műhold elhaladása okozhatta. Bármi is legyen a válasz, a videót neked is érdemes megnézned. A foltot a 48. másodperc után pillanthatod meg.

Ezt is szeretjük