Esküvői titkok első kézből! Így készül Pataki Zita a nagy napra
Pataki Zita, az RTL Klub időjósa beavatta a Feminát az esküvői előkészületekbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Zita nem az az ember, aki sokat beszél magánéletéről, ezért is ért mindenkit váratlanul, hogy szeptember végén bejelentette: szerelme, Attila pár hónap után megkérte a kezét.

Az RTL Klub csinos időjósa most azt is elárulta a Feminának, hogyan készül a márciusra tervezett esküvőre.

Személyre szabott esküvői ruha

Az ünnepséget mindenképpen maguk szeretnék megtervezni, megszervezni.

- Nem engedjük ki a kezünkből, már csak azért sem, mert közben hihetetlenül jól érezzük magunkat, rengeteget nevetünk, igazán meghitten készülődünk rá, éppúgy, mint a karácsonyra. Igazi örömforrás a készülődés, újra és újra átéljük az egymásra találás boldog élményét - árulta el a 39 éves sztár.

A vőlegénynek nagy és összetartó a családja van, ugyanúgy, mint Pataki Zitának, bár az ő szerettei sokkal szétszórtabban élnek az országban.

- Sajnos apukám és a nagyszüleim már nem láthatnak menyasszonyként. Biztos, hogy ennek fájdalmát érezni fogom az esküvőn, talán ezért is ragaszkodom annyira ahhoz, hogy mindenki, aki él, örüljön és ünnepeljen velünk - mesélte.

A ruhával nem kell sokat bajlódnia, hisz az egyik legjobb barátnője divattervező. Hrivnák Tünde By Me Matyó kollekciójának a szőke tévés a védnöke.

Makulátlan arc

- Tőle kapom majd a ruhámat, amelyet valószínűleg valamelyik divatbemutatóján is be fogok mutatni. Az esküvői fotókat, videót is olyan kollégáim készítik majd, akikkel mindennap találkozom, és nagyon közeli a kapcsolatom velük. A hajamat pedig nagy valószínűséggel a 15 éves unokahúgomra bízom - mondta.

Természetesen igyekszik tavaszra a lehető legjobb formáját is hozni. Ehhez szerinte fontos a megfelelő  táplálkozás, a mozgás, a jó étrend-kiegészítő, az esztétikai beavatkozás és nem utolsósorban a pozitív önértékelés.

- Évekkel ezelőtt sikerült megszabadulnom tíz kilótól. Az volt talán a leglátványosabb átalakulásom, azóta pedig inkább csak formálódom. Most megint elkezdtem egy hatékony edzésprogramot, de nem sanyargatom magam - tette hozzá.

A szépségápolások kapcsán azt mondja, leginkább a bőrére kell odafigyelnie. Mivel nem jellemző rá, hogy vastagon festi magát, számára különösen fontos, hogy arcbőre makulátlanul szép és egészséges legyen.

- A Royal Clinics orvosesztétikai központ egészségügyi szakkozmetikusa, Tóth Hajnalka javaslatára kipróbáltam az EyeCell kezelést. Ez egy szemkörnyékápoló rendszer: a különböző hatóanyagok a kifejezetten erre a célra kifejlesztett szemkörnyékrollerrel alkalmazva a lehető legjobb hatást nyújtják a karikás szemre, a táskákra és a ráncokra - osztotta meg velünk a titkot.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence, Life PR 

Ezt is szeretjük