A Megasztárba kislányként került be – A 20 éves Patai Annát alig ismerni fel friss fotóján
Patai Anna 2010-es tehetségkutató óta rengeteget változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patai Anna mindössze 11 éves volt, amikor megismerte a nevét az ország: bekerült a 2010-es Megasztár 13 döntőse közé, és végül a nyolcadik helyen végzett. 

A kislány már felnőtt nő, 2019 augusztusában ünnepelte a kerek, 20. születésnapját. Pár hónappal korábban költözött el otthonról, hogy szerelmével, Bencével éljen együtt. Közös kutyájuk is van. 

A Megasztár óta folyamatosan énekel

Patai Anna a Megasztár óta folyamatosan énekel és dolgozik. A TV2 tehetségkutatóját követően gyerekszereplőként a színházban is kipróbálhatta magát. A közönség láthatta a Bőrönd mese, a Mary Poppins, a Macskafogó és a Barbara című előadásokban.

Büszke lehet arra, hogy a 2011-ben a XII. Keszthelyi Nyári Játékokon bemutatott Stephen Sondheim: Egy nyári éj mosolya című darabjában Törőcsik Marival játszhatott együtt. 

patai-anna-torocsik-mari
Fotó: MTI/Varga György

2014-ben egy Japánban megrendezett nemzetközi énekversenyen a második lett, egy évvel később pedig meg is nyerte. 2016-ban Colors című száma bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogató műsorának, A Dalnak az elődöntőjébe. A nézők akkor már szőke hajjal láthatták a képernyőn. 

patai-anna-a-dal
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Két albuma jelent meg eddig, a 2016-os, Szívemből című albumára hét szám került fel. Ugyanebben az évben egy angol nyelvű korongot is a piacra dobott Shake it... címmel. 2018 elején Leszek én a nyár címmel jelent meg kislemeze. Legutóbb 2019 májusában jelent meg új dala Te vagy a város címmel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2019 augusztusában, a születésnapja kapcsán azt nyilatkozta a Blikknek, hogy jelenleg a zene a legfontosabb az életében. 

- Két éve, amikor érettségiztem, akkor éreztem, hogy egy picit vissza kell vonulnom. Akkor a tanulásra kellett koncentrálnom, de utólag látom, hogy jót tett a szünet, mert teljesen megújultam. Nemrég jelent meg az új dalom, Te vagy a város címmel, szerintem már azon is érződik a változás. (...) Még nem kezdtem el az egyetemet, mert a sok fellépés mellett nem tudnám beiktatni az életembe, márpedig nekem most a zene a legfontosabb - mondta a napilapnak.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🦁

Anna Patai (@annapataiofficial) által megosztott bejegyzés,

Friss fotóján Patai Anna kész nő, aki ma már világosszőke hajjal hódít. 

A Csillag Születik sztárjai napjainkban

Utasi Árpi 2007-ben nyerte meg az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorát. Az akkor 14 éves vajdasági fiút a zsűri és a nézők egyaránt a szívükbe zárták. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki ma Utasi Árpi és a Csillag Születikből megismert kedvencek.

Ezt is szeretjük