A Barátok köztben Miki és Nóra cuki lánya volt: dögös nő lett Pásztor Virágból

Pásztor Virág 16 esztendős volt, amikor megismerte az ország a Barátok köztben. Nagyot változott azóta.

Pásztor Virág a Barátok közt Timije
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A tévénézőknek Berényi Timike, a Barátok közt stábjának "a kis Virág” volt éveken át Pásztor Virág. 16 esztendősen válogatták be a sorozatba, négy éven át alakította Miki és Nóra kislányát. 

A napi széria volt élete első munkahelye, gyakorlatilag a stúdióban nőtt fel, szinte nem volt olyan nap, hogy ne forgatott volna.

Pásztor Virág a Barátok közt Timije volt

Több időt töltött a kollégákkal, mint családtagjaival, így nem meglepő módon szíven ütötte, amikor kiderült, lezárást kap a Mátyás király téri társasház lakóinak története.

- Az első pár napban úgy érzetem, minden összedőlt. De szerencsére úgy alakult, hogy amikor végleg kiléptem a stúdióból, már tudtam, hol forgatok legközelebb, és nem kellett azon aggódnom, mihez kezdjek, miután elhagytam a Mátyás király teret - emlékezett vissza a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Azért nem végleg búcsúzott el Berényi Timi karakterétől, a nézőknek és neki egyaránt meglepetés volt, hogy a figura visszatért az RTL+ Ki vagy te című sorozatában. 

Pásztor Virág Timije már nem cuki lány, hanem dögös, céltudatos nő a Ki vagy te című sorozatban.
Pásztor Virág Timije már nem cuki lány, hanem dögös, céltudatos nő a Ki vagy te című sorozatban.
Fotó: RTL/Ki vagy te

- A forgatások alatt eszembe sem jutott a Mátyás király tér, annyira más világ volt ez. A karaktere is sokat változott. Ugyanolyan karakán és céltudatos, de már másként küzd a céljaiért.

Ahogy Timi figurája, úgy Pásztor Virág is megváltozott 21 éves korára. Dögös nő lett belőle, aki több lábon áll: a színészet mellett kereskedelmet és marketinget tanul az egyetemen, emellett párjával saját vállalkozást indítottak.

- Patrik viszi ennek az üzleti vonalát, én meg a kreatív energiáimmal járulok hozzá a sikerhez. Ő racionálisabb típus, mint én. Jól kiegészítjük egymást az élet minden területén.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita nagyobbik lánya

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó tavaly júniusban ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat, január 20-án pedig azt, hogy idősebbik lányuk lett 18 éves. Az immár nagykorú Emmáról édesanyja egy friss anya-lánya felvételt posztolt, az édesapja pedig egy olyan felvételt, amin a születése után tartja a karjában kislányát. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya 18 éves lett: Emma szép, mint az anyja

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó idősebbik lánya, Emma nagykorú lett.

Elolvasom

Cover-fotó: Facebook/Barátok közt

Ezt is szeretjük