A magyar énekesnőt három biztonsági őr cipelte ki a szórakozóhelyről

Pásztor Annát három kidobónak kellett kikísérnie.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna egy vagány, ugyanakkor törékeny alkatú nő, senki sem gondolná róla, hogy képes lenne leütni egy jól megtermett rugby játékost, sem azt, hogy három biztonsági őr kellett hozzá, hogy kitegyék egy szórakozóhelyről - ezt a FEM3 csatornán futó Micsoda nők! Várkonyi Andreával legutóbbi adásában mesélte el. 

Az énekesnő Írországban egy szórakozóhelyen táncosnőként lépett fel, ahol éppen a rugby csapat győzelmét ünnepelték a vendégek. A színpadon szexi ruhájukhoz ők is magukra öltötték a csapat mezét. Amikor meghajoltak, az egyik játékos belemarkolt Pásztor Anna fenekébe, amivel nagyon feldühítette.

- Én akkoriban versenyszerűen kick-boxoltam. Megfordultam, fölugrottam a levegőbe, és az 52 kilómmal leütöttem. Lerogyott a földre, én még utána ugrottam. Amikor fölkelt az ember a sörével, nem hitte el. Végül engem vittek ki a biztonságiak, hárman! Másnap aláíratta velem a szeme alatti monoklit - mesélte a Star Academy zsűritagja.

Fotó: TV2

Ő Bereményi Géza legidősebb lánya! Te is biztosan ismered az énekesnőt

Tudtad, hogy Pásztor Anna énekesnő Bereményi Géza lánya? Képeken azok az ismert hazai művészek, akiknek gyermekei is ismertek lettek.

Ezt is szeretjük