Pásztor Anna medencés fotója kiverte az anyukáknál a biztosítékot

Pásztor Anna fotójára egy blogger reagált nyílt levélben.

pasztor-anna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az extravagáns fellépőruháiról is híres Pásztor Annáról kiposztolt tegnap az egyik legjobb barátnője, a szintén énekesnő Tóth Vera egy fotót, amin az Anna & the Barbies frontembere a medencében lazít egy hatalmas úszógumiban, miközben egyik karjában kisebbik gyermekét tartja, a másikban pedig egy pohár Aperol Spritzet. 

A fotó alá az egyik legnépszerűbb blogger, Bihari Viktória be is kommentelte, hogy egy ilyen felvételre majd rendesen kiosztják Annát a szupermamik: "Hozok popcornt! Várom a nagy magyar anyák kommentjeit!" 

@pasztorannaenekes #aperolspritz #zoika #chill

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Hogy milyen hozzászólások várhatók az említett csoporttól? Leginkább gyalázkodók. A 21. században ugyanis itthon még mindig nem elfogadott az, hogy egy anya jól érezze magát, néha lazítson, és ne mindig a gyereke(i) legyenek az elsők. Hozzon csak mindig áldozatot, az ő fizikai, szellemi, lelki szükségletei legyenek csak mindig sokadikak a sorban a gyerek, a férj és más családtagoké után.  

Nemcsak a szüléssel anyává és mindentudóvá vált nők okosítják ki folyton a kisgyerekeseket, hanem a férfiak és a gyermektelenek is, a gyereknevelés ugyanis mindig is olyan téma volt és lesz is, amiről mindenkinek van kért és kéretlen véleménye.  

Szerencsére van egy öntudatra ébredt széles réteg is, akik szerint természetes, hogy a kisgyerekesek is belefáradnak az anyaságba, és szeretnének továbbra is nők, feleségek, szellemi társak lenni. 

Bihari Viktória egy zseniálisan ironikus nyílt levélben posztolta véleményét a Facebook-oldalán.  

A kezdőmondat ne tévesszen meg senkit azzal kapcsolatban, mi is háborítja fel mélységesen az ország egyik legismertebb bloggerét. 

Bihari Viki posztja nagyon nagy sikert aratott, az egyik "mamis" Facebook-csoport a tagjai közé szeretné fogadni, annyira telitalálatnak érzik az egyébként gyermektelen blogger írását. Sok anyuka írta hozzászólásában, hogy Viki a szívéből szólt, olyan jól leírta a sokszor bicskanyitogató állapotokat. 

"Minden ősanyaság oltárán megfeszülő nő nevében KÖSZÖNÖM!!! (Hja, bocs nem is vagyok ősanya és meg se feszülök. Annyira szeretlek!)"

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük