Várkonyi Andrea megríkatta Cseke Katinkát az esti műsorban - Ezért folyt a könnye

Cseke Katinka ezért érzékenyült el a Micsoda nők!-ben.

cseke-katinka-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megható pillanatoknak lehettek tanúi a Micsoda nők! legutóbbi adásának nézői: az anyák napja utáni műsorban Várkonyi Andrea azzal lepte meg híres hölgyvendégeit, hogy felolvasta nekik, mit írt róluk az édesanyjuk, milyen anyának tartja a lányát. Cseke Katinka nem bírja, ha más sír, így ő nemcsak a neki, de a Pirner Almának és a Mádai Viviennek címzett levél hallatán is elsírta magát. 

- Ha egy édesanya egyedül neveli a kislányát, az olyan, mint a szél. Van benne fuvallat, szellő, orkán és szélcsend. Megfelelni apaként, anyaként, barátnőként nem egyszerű.

cseke-katinka-fb
Fotó: FEM3/Micsoda nők!

- Pannát áldásnak és ajándéknak tartod. Szerintem Katinka, te egy színes, vibráló, gondoskodó, szeretetteljes anyuka vagy. Büszkék vagyunk rád! – üzente a Jóban Rosszban színésznőjének az édesanyja, a megható szavak pedig mindenkinek a szemébe könnyeket csaltak. 

Cseke Katinka csipkeestélyibe bújt - Ennyire lefogyott az idei Story-gálára

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük