Majka nem ment el a díjátadóra: megemlegeti, amit Papp Szabi helyette mondott

A Televíziós Újságírók Díja gálán Majka nyert a zsűritag kategóriában, díját Papp Szabi vette át helyette.

majka-papp-szabi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2022-es Sztárban Sztárért Majka lett a legjobb zsűritag kategória nyertese a szerda este megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálán, melyen tizedik alkalommal ítélték oda az elismeréseket. 

A műsorvezető és rapper azonban nem tudott megjelenni tegnap este a Budapest Music Centerben. A díjat helyette Papp Szabi vette át. 

Papp Szabi Majkáról

Papp Szabi, aki idén már a negyedik évada ül a Sztárban Sztár zsűritagjai között, öt perccel a kategória nyertesének kihirdetése előtt tudta meg, hogy ő veszi át a színpadon a díjat és mond köszönőbeszédet. 

- Annyit tudok elmondani a kolléga úrról, hogy mi lassan kábé húsz évvel ezelőtt kezdtük a Cool TV-n együtt, ahol egymás torkán nemcsak csúsztunk, hanem mást is csináltunk vele. Azóta tartom a kapcsolatot Petivel, dolgoztunk is együtt a Sztárban Sztárban meg zeneügyekben is, és annyit tudok elmondani róla, hogy biztosan nagyon büszke magára - én is az vagyok rá -, mert egy igazi melós embert ismertem meg a személyében, aki maximalista. 

papp-szabi
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Próbáltam és dolgoztam vele, mindig a csúcsra törekszik, és nagyon sokat foglalkozik azzal, hogy milyen ruhában van, hogy áll a haja… Ő nem biztos, hogy annyira fog örülni ennek a díjnak, mint én, hogy átvettem a nevében - méltatta viccesen kollégáját az énekes, aki ezzel az est legviccesebb köszönőbeszédét mondta, egyszerre dicsért és fricskázott. 

Majka a közösségi oldalán mondott köszönetet az elismerésért. 

Nézd meg a 2023-as Televíziós Újságírók Díja nyerteseit!

A tizedik alkalommal megtartott díjátadón 14 kategória jelöltjei és a tévécsatornák munkatársai izgulhattak. A TV2 végül hat, az RTL öt, az HBO Max kettő, a Spektrum csatorna egy díjat vihetett haza. 

Cover-fotó: TV2, Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük