A magyar tévés kínosat bakizott élő adásban - 3 évre eltűnt a képernyőről
Papp Gergő kínos bakija után jó darabig nem volt képernyőn.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1996 óta minden évben november 21-én tartjuk a televíziózás világnapját. A Reggeli műsorvezetője, Papp Gergő ennek kapcsán elevenítette fel az RTL Klub reggeli műsorában kínos bakiját, ami 2001-ben, élete első élő televíziós bejelentkezésekor, Zámbó Jimmy halálának napján történt történt.

- A Fókusz riportereként január másodikán kiküldtek a csepeli helyszínre, Jimmy háza elé, ahol életemben először kaptam meg azt a lehetőséget, hogy több millió ember előtt, élő egyenesben beszámolhatok arról, hogy mi történt, mi van a házban, hogy van a család. Szörnyű idő volt, vaksötét, tömeg. Igyekeztem szembenézni a kamerával, kerestem a szavakat, Batiz András a stúdióból kérdezgetett. Mellesleg olyan furcsa kérdést tett fel, hogy sokan azt gondolták, engem ezzel zavarba akart hozni, mert volt egy speciális kis szerelmi háromszög ügyünk. (Papp Gergő 2014-ben mesélt arról, hogy Marsi Anikó miatt balhézott össze egyszer a ház előtt Batiz Andrással – a szerk.) – kezdte a mesélést a Reggeliben a 45 éves tévés.

papp-gergo
Fotó: RTL Klub

- A lényeg az, hogy Andrástól kaptam a zavarba ejtőbbnél zavarba ejtőbb kérdéseket, mint "Mit látsz?" - "Nem látok semmit, sötét van". "Hol a család, és miért nem jönnek le?" Mondtam, "nem tudom, András. Nem tudok erre válaszolni, az biztos, hogy látok fényeket a házban, de nem jönnek le, hogy fogadják a rajongók jókívánságait". Éreztem, hogy nem jó szó, amit éppen használtam, de eszembe nem jutott, hogy mi lenne a helyes – ugye, a részvétnyilvánítás.

Papp Gergő innentől három évig nem szerepelt képernyőn. Bevallása szerint nem a főnökei tiltották el, hanem ő maga érezte úgy, hogy jobb, ha egy darabig nem szerepel.

Ezt is szeretjük