Dzsudzsák Balázsnak annyi? Palvin Barbi elalélt a világhírű énekes karjaiban
Palvin Barbi nagyon szorosan bújik ehhez a jóképű énekeshez.

palvin-barbara-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június végén röppentek szárnyra először azok a hírek, melyek szerint Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs között több lehet, mint barátság. Akkor a VOLT Fesztiválon buliztak együtt, a beszámolók szerint pedig szinte egyetlen pillanatra sem lehetett őket külön látni a VIP-részlegben.

Nem sokkal később újabb közös - és nem kevésbé sejtelmes - fotót osztott meg hazánk szupermodellje kettejükről, amely vacsora közben készült róluk. A feltételezett négyes randevú másik két tagja pedig nem más volt, mint Barbi testvére, Anita és annak barátja, a gyanús fénykép pedig csak újabb olaj volt a tűzre, hiszen mindenkit azt kezdte el találgatni, hogy vajon tényleg egy párt alkotnak-e.

🐝➕🐼

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Ezt követően az EFOTT-on is végig együtt mulattak szorosan összebújva és ölelkezve, Fluor Tomi még le is filmezte őket, a felvétel alá pedig csak annyit írt, hogy "az álompár". Azt továbbra sem lehet tudni, hogy Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs viszonya pontosan milyen természetű is lehet, de a 23 éves modell a közelmúltban valaki más karjaiban alélt el.

Az Instagram-oldalára kiposztolt fotóból kiderül, hogy a szívtipró, akihez Palvin Barbi ilyen szorosan bújik, nem más, mint Julian Perretta. A 28 éves brit énekes hét évvel ezelőtt robbant be a zene életbe Wonder Why című slágerével, az igazi áttörést azonban csak második, tavaly megjelent albuma hozta el a számára, amelyen a Miracle című toplistás dal is helyet kapott.

Palvin Barbi és Julian Peretta fotója egyébként már több mint 260 ezer like-nál jár, és világszerte azt találgatják, hogy vajon miről is árulkodik ez a pillanatfelvétel. Perretta arckifejezése nagyon átszellemült, Barbi mosolya pedig nem is lehetne beszédesebb - de a teljes igazságra még várnunk kell.

Ezt is szeretjük