Fotók! Drámaian lefogyott Palik László
30 kilótól szabadult meg
Palik László állítása szerint négy fogyókúrázással töltött hónap alatt érte el azt a súlyt, amire mindig is vágyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palik Lászlóra mindenki úgy emlékszik, mint egy kissé testes, kerek arcú sportriporterre, aki olyan lelkesen tudja vezetni a Forma-1-es közvetítéseket.

Így aztán bizonyára sokan meglepődnek, ha manapság összefutnak vele az utcán, a 48 éves tévés ugyanis alaposan megváltozott az utóbbi időben.

A kerekségnek már nyoma sincs, Palik egy már-már ijesztően vékony pasassá koplalta magát!

Alig ismerni rá

Ám hiába tűnik aggasztóan soványnak - különösen beesett arca ad némi aggodalomra okot -, a sztárapuka állítja, igazán remekül érzi magát a bőrében, és régen volt már ilyen jó kondiban, mint most.

Ahogy a Hot magazinnak elmesélte, az eltelt évben minden létező - és talán néhány nem létező - pluszkilótól megszabadult egy különleges diétával, amit előző párjától született lánya, a húszéves Juli osztott meg vele.

30 kilót fogyott

Ennek értelmében az egykor 104 kilós sztár a húsokat, édességeket és a más kalóriadús táplálékokat elhagyta, és manapság szinte csak zöldségen és gyümölcsön él. Emellett pedig rendszeresen kínozza magát az edzőteremben is. Nem csoda, ha leolvadt róla majd’ 30 kiló!

Lelkesedése átragadt feleségére, Marsi Anikóra is, aki szintén párja módszerével igyekezett fogyni, de állítása szerint csupán két hétig bírta az önsanyargatást.

Aztán rájött, inkább egy kis csoki és több sport, mint hogy lemondjon kedvenc édességéről. Mindenesetre neki is sikerült ledobnia a terhességgel rárakódott kilókat, így mostanra nyerte vissza szülés előtti alakját.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük