Palácsik Lilla ezért mondott köszönetet Andy Vajnának – Régi álma valósult meg
Palácsik Lilla volt a Kölcsönlakás című film hivatalos standfotósa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már egy nappal Valentin-nap előtt, február 13-án elkezdték játszani a mozik a legújabb magyar vígjátékot: Dobó Kata első filmrendezése, a Kölcsönlakás a 2019-es év első nagyszabású filmje, amelynek a díszbemutatóján számos sztár részt vett. Palácsik Lilla nemcsak ismertsége okán vett részt a premieren: Vajna Tímea fotósként dolgozó húga volt a film hivatalos standfotósa.

A 24 éves Palácsik Lilla régi vágya volt, hogy fotósként megörökítse egy film létrejöttének mozzanatait, ez a Kölcsönlakással vált valóra. A lehetőségért nemcsak Dobó Katának, hanem a januárban elhunyt Andy Vajnának is köszönetet mondott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok!❤️ Hosszú idő után nehéz újra posztolni, de mindenképp el akartam nektek mesélni egy büszkeségem. Tegnap került bemutatásra a @kolcsonlakas.film , aminek én voltam a hivatalos standfotósa. Nagyon régi álmom volt, hogy végig kísérhessem egy film forgatásának minden percét. Andynek , @katadobo -nak és @smona0628 -nak köszönhetően lehetőséget kaptam hogy végig rögzítsem a film készítésének minden percét. Fantasztikus élmény volt minden jelenetet külső szemlélőként végig nézni és megörökíteni. Köszönöm, hogy lehetőséget adtatok a gyakorlat szerzésre! Drága Andy tudom, hogy fentről te is végignézted velünk a premiert, hiszen a magyar filmkészítés a szívügyed volt és marad is örökké! Hiányzol nekünk❤️🖤 Hamarosan a @lillapalacsikphotography oldalon megosztok veletek pár képet amit a Kölcsönlakás forgatásán készítettem! Ti meg fogjátok nézni a filmet? 🧐❤️

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés,

"Andynek, @katadobo-nak és @smona0628-nak köszönhetően lehetőséget kaptam, hogy végig rögzítsem a film készítésének minden percét. Fantasztikus élmény volt minden jelenetet külső szemlélőként végignézni és megörökíteni. Köszönöm, hogy lehetőséget adtatok a gyakorlatszerzésre! Drága Andy, tudom, hogy fentről te is végignézted velünk a premiert, hiszen a magyar filmkészítés a szívügyed volt és marad is örökké!" - írta a bejegyzésben.

Ezt is szeretjük