Még nincs túl a gyászon! Ezért nem akar új párkapcsolatot a TV2 híradósa
Pachmann Péter elmondta, hogy most a kisfia a legfontosabb a számára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pachmann Péter március folyamán vált el hivatalosan feleségétől, Ambrus Marcsitól, azóta pedig barátnőjével, Hajdú Petrával is szakítottak, mondván, kapcsolatuk nem tudott magasabb szintre emelkedni.

A 39 éves műsorvezetővel néhány nappal ezelőtt Joshi Bharat beszélgetett a FEM3 csatornán látható Edina & Joshi című talkshow-ban, a beszélgetés során pedig természetesen szóba kerültek apai feladatai is.

A kisfiának akar megfelelni

A Tények házigazdája azzal kezdte, hogy számára a televíziós műsorvezetés nem élethivatás, hanem kenyérkereset, egy szakma, elsődlegesen feladatának pedig most azt tartja, hogy a kisfiának megfeleljen.

Mint elmondta, egyetlen cél lebeg a szeme előtt, hogy a gyerek semmiképp sem sérüljön meg. Éppen ezért most mindent ennek rendel alá, mivel azt szeretné, hogy válása véletlenül se befolyásolja kisfia életét negatívan.

- Az elsődleges feladat az, hogy a kisfiamnak momentán meg tudjak felelni 100%-osan. Fontos az, hogy az embert mindent ennek rendeljen alá, hogy olyan figyelmet tudjak felé fordítani, amire most valóban nagy szüksége van, és lelkileg úgy tudjam kiszolgálni, hogy ne érezze azt, ami történt - árulta el Pachmann Péter.

Az ünnepek közösek maradnak

Hozzátette, hogy kisfia a nyáron lesz hatéves, exfeleségével éppen ezért elmondták neki a gyerekek nyelvén, hogy mi is történt közöttük, mindez azonban nem sikerült volna két kulturált és intelligens felnőtt nélkül.

Pachmann véleménye szerint ugyanis gyermekük egészséges lelki fejlődése érdekében nagyon fontos, hogy az ünnepek megmaradjanak hármas egységben, illetve, hogy az ilyen alkalmakkor a szülők félre tudják tenni azokat a problémás kérdéseket, amelyek kapcsolatuk végéhez vezettek.

Joshi Bharat nem hagyhatta szó nélkül azokat a pletykákat sem, amelyek szerint a népszerű híradós az elmúlt hetekben becsajozott, ám Pachmann cáfolta a szóbeszédet, mondván, nem sürgeti az idő, hogy beleugorjon egy újabb párkapcsolatba - ráadásul még nem tudta teljesen feldolgozni a veszteséget.

- Nincsen senkim, az előbb mondtam, meg kell gyászolnom egy helyzetet, nem is férne bele sem a lelkembe, sem az időmbe, hogy legyen - árulta el, de hozzátette, leendő párjának nemcsak azt kell elfogadnia, hogy van egy kisfia, hanem azt is, hogy gyermeke anyjával is napi szinten tartja a kapcsolatot.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük