Oszter Alexandra meztelenül került kínos helyzetbe
Oszter Alexandra először beszélt élete egyik legkínosabb élményéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszter Alexandra először beszélt arról a kínos történetről, amikor a Balatonnál meztelenül kellett átkelnie egy autóúton.  

A 39 éves színésznő a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében elevenítette fel a részleteket, hogyan került egy ismert énekesnővel együtt olyan helyzetbe, hogy egyetlen ruhadarab nélkül kellett hazamenniük.

A csónakkal elmerült a fürdőruhájuk is

Oszter Sándor lánya fiatalon gyakran időzött a Balatonnál, ahol a családjának van egy kis háza. Szomszédjuk a ma már 69 éves énekesnő és gitárművésznő, Dévai Nagy Kamilla, aki a nevelt lányaként tekintett Oszter Alexandrára. 

oszter-alexandra2
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

Az előadóművész egy nyári nap elkérte Oszter Sándor egyik lyukas csónakját, ami hibája ellenére máskor fennmaradt a vízen, mert dupla falú volt, a lyuk pedig a tetején helyezkedett el.  

- Kamillának volt egy vérebe, úgy hívták, hogy Buci, őt vittük magukkal. Mit csinál két nő a Balaton közepén, amikor kieveztünk? Napozik, mégpedig ruhátlanul. A kutya ki-be ugrált a csónakból, ennek következtében egyre több víz ment a lyukba, a dupla falú csónak telement vízzel, és pillanatokon belül elsüllyedt - mesélte a színésznő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Fürdőruhájuk, a kocsikulcsuk és egyéb ingóságaik elsüllyedtek a csónakkal együtt, két evezőlapáttal és a kutyával kiúsztak, majd kievickéltek a partra, aztán konstatálták, ahhoz, hogy haza tudjanak menni, át kell kelniük a 71-es úton. 

oszter-alexandra-tv2
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Sírtunk a röhögéstől, mert föl kellett jutnunk a hegyen gyalog. Az evezőket úgy tartottuk, hogy a vastag fele takarjon valamit. Úgy néztünk ki, mint a figurák az egyiptomi képeken. Megegyeztük, hogy ezt nem terjesztjük egy darabig. Azóta eltelt húsz év - osztotta meg a sztori végét a nézőkkel. 

Bálint Antónia egykor és most

Bálint Antónia. A nevét az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen ismerte meg az ország, amit megnyert, de a koronájáért hat évig küzdhetett. 2015-ben úgy döntött, már nem lesz közszereplő, visszavonul a nagy nyilvánosságtól.  

Ezt is szeretjük