Filmfőszerepeket játszott külföldön - Osvárt Andrea ezért költözött mégis haza
Osvárt Andrea filmes karrierjében elérte kitűzött céljait, most már a magánélete áll az első helyen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Osvárt Andreával tért vissza hétfő este Lovász László beszélgetős műsora, a Lakástalkshow. Az új évad a Sony Max műsorán jelentkezik hat héten át minden hétköznap 22 órától, az első héten pedig olyan hírességek mesélnek még életükről, mint Vasvári Vivien, Sebestyén Balázs vagy a 200 első randi sztárjai. 

Osvárt Andrea azon kevesek közé tartozik, akik megvetették a lábukat a külföldi filmiparban. A színésznő keményen megdolgozott a sikerért, ami után már az egyik munka hozta magával a másikat, de idővel azt vette észre, hogy nem jut ideje magára, a magánéletére. Eljött az a pont, amikor úgy érezte, ezen változtatnia kell, mert nem szeretne már magányosan és úgy felébredni, hogy azt sem tudja, melyik kontinensen van, és milyen napot írunk. 

- Évi három főszerepet játszottam, három kontinens között ingáztam. Akkor lett elegem, amikor egyszer összeírtam, hogy abban az évben 54-szer ültem repülőn, és - mondjuk - csak négyszer voltam randizni. Akkor jöttem rá, hogy az én életstílusom pont fordítottja egy normál emberének, aki évente négyszer elrepül valahova, és hetente egyszer intimitásba kerül valakivel - mesélte Lakástalkshow című műsorban. 

osvart-andrea
Fotó: Sony Max/Labancz Viktória

Elérte ugyan a célt, amit kitűzött maga elé, de ez nem tette boldoggá. Be kellett látnia, hogy ezzel kapcsolatban illúziói voltak. Testi tünetek is figyelmeztették arra, hogy más utat kell választania: ingerült és rosszkedvű volt, állandóan panaszkodott, semmivel nem volt elégedett. Ez volt az oka annak, hogy hazaköltözött Magyarországra. 

- Rájöttem, hogy az a fajta mókuskerék, az a fajta show-biznisz műfaj, amit Amerikában láttam, nem vezet sehova. A boldogsághoz biztosan nem. Hazaköltöztem, és csináltam egy produkciós céget, hogy lefoglaljam magamat. Mégis legyen a filmhez valami közöm, de valami kreatívat csináljak, ugyanakkor ne legyek kiszolgáltatott, ne otthon malmozzak, mikor csörög a telefon, mert az is elég idegőrlő.  

osvart-andrea-lakastalkshow
Fotó: Sony Max/Labancz Viktória

A Lovász László vezetésével a századik epizódjához közeledő Lakástalkshow-ban Osvárt Andrea elárulta azt is, élete első felében a karrierjére koncentrált, de negyvenévesen már arra vágyik, hogy teljes életet éljen: ne csak a munkáról szóljon minden, szeretne nőként és anyaként is kiteljesedni. 

- Megpróbálnám a kettőt egyensúlyba hozni. Sok embernek sikerül, remélem, majd nekem is. És azt is, hogy majd még több bölcsességre tanít az, amikor engem tanít az utódom. Nem azt mondom, hogy soha többet nem akarok már forgatni, díjakat nyerni vagy szerepelni, de a prioritások megváltoztak. Azt gondolom, mindent megtettem az elmúlt 15-20 évben azért, hogy elismerjem önmagam, hogy tudjam, kihoztam azt, amit tudtam, de már nem az első helyen van a karrier.

Magyar színésznők és világhírű ikertornyaik

Kíváncsi vagy, Osvárt Andrea melyik világhírű színésznőre hasonlít nagyon? És arra, hogy Hernádi Judit melyik Oscar-díjas hollywoodi színésznő kiköpött mása? Képes összeállításunkban hat olyan sztárhasonmást mutatunk, akik simán eljátszhatnák egymás filmes szerepeit, a közönség észre sem venné a különbséget.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük