Emlékszel még Labancz Lillára? A színésznőt tutira nem ismered fel friss fotóin
Labancz Lilla rengeteget változott az Álom.net megjelenése óta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009-ben mutatták be az Álom.net című filmet, és bár a kritikusokat nem nyűgözte le az alkotás, inkább negatív, mintsem pozitív kritikákat kapott, ennek ellenére a mozi főszereplője, Labancz Lilla nagy népszerűségre tett szert. Az akkor még csak 23 éves, szőke hajú lány más produkciókban is feltűnt, ugyanis a színészkedés volt a nagy álma. Szerepelt a Barátok közt és a Tűzvonalban című sorozatokban, az Álom.net előtt pedig a Kisvárosban és a Presszóban is. 

2010-ben nagy elhatározásra jutott, kiköltözött az Egyesült Államokba, ahol a New York-i filmakadémiára járt színész szakra. Egy évvel később arról cikkeztek, hogy a legendás Danny Trejo színész oldalán tűnik majd fel a Counterpunch című filmben, ami 2013-ban jelent meg. Labancz Lilla utoljára színésznőként 2019 márciusában Gergely Róbert magánszínházában bizonyíthatott, a Nő a tét című darabban.

A színésznő évek óta ingázik Budapest és Los Angeles között, az elmúlt tíz évben óriási átalakuláson esett át, aki csak az Álom.net című filmből ismeri, nem biztos, hogy ma felismerné őt. Nagy népszerűségnek örvend az Instagramon, több mint 28 ezren kíváncsiak a posztjaira, rajongói rendszeresen megdicsérik, hogy mennyire dögös és csinos nő.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Labancz Lilla.

Ezt is szeretjük