Oroszlán Szonja fürdőruhában: a 47 éves színésznőt a medencében kapták le

Oroszlán Szonja a norvég télből hazaért a magyar nyárba, a jó időt hamar egy fürdőruhás, medencés poszttal köszöntötte.

Oroszlán Szonja fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oroszlán Szonja nemcsak fürdőruhás képével, de humorával is lenyűgözi követőit, medencés képét nem akármilyen leírással látta el. 

Oroszlán Szonja fürdőruhában

A 47 éves színésznő nemrég még Norvégia partjainál, télikabátban és kapucniban pózolt, friss posztjában azonban dögös fürdőruhában takarította a medencét. Az egyértelműen nem derül ki, hogy Oroszlán Szonja hol vágott bele a medence megtisztításába.

"Medence karbantartást rúdtáncos vízi balettel vállalok" - írta a színésznő a poszthoz, amin fürdőruhában, fekete szalmakalapban, már-már balettpózban takarítja a medence alját. A képre rövid idő alatt rengeteg kedvelés érkezett, a kommentelők szerint pedig Oroszlán Szonja még a ház körüli teendőket is stílusosan intézi.

Oroszlán Szonját a híres műsorvezető miatt hagyta el párja: elképesztő, milyen okkal

Oroszlán Szonját korábban elhagyta egy férfi, mert azt hitte, egy párt alkot a népszerű tévéssel. A színésznő most tisztázta, mi volt köztük.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük