Van rá oka? Orosz Barbara ezért érzi rosszul magát smink nélkül
Részletek!
A csinos műsorvezető elárulta, miért nem látjuk smink nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Orosz Barbara, a TV2 Tűsarok című műsorának producere és műsorvezetője elárulta a Feminának, hogy miért elengedhetetlen számára a smink.

A mindig tip-top vörös szépség sohasem engedi meg magának, hogy festetlenül vagy kócosan lépjen utcára.

Élvezi, hogy nő

Sokan nem értik, illetve feleslegesnek tekintik Orosz Barbi maximalizmusát a külsejével kapcsolatban, ám ő ezzel abszolút nem foglalkozik. Nem érdekli, mit gondolnak mások, számára az a fontos, hogy jól érezze magát a bőrében.

Azt mondja, nem kell túldimenzionálni ezt a sminkdolgot, a festés nem egy álarc vagy páncél, nem védekezés a külvilággal szemben, csupán egy jó játék, amelyet fáradhatatlanul játszik.

Elmondása szerint festetlen arccal sem néz ki borzasztóan, sőt, sokkal fiatalabbnak tűnik, ő mégis úgy gondolja, hogy a sminkelés a nőiség megélésének szerves része, csakúgy, mint a magas sarkú cipők vagy a csinos ruhák viselése.

- A környezetünket, de elsősorban magunkat tiszteljük meg azzal, hogy adottságainkat a legmegfelelőbb módon tálaljuk és a legmegfelelőbb módon élvezzük - nyilatkozta a Feminának.

Mindig szigorú magával

Vele is előfordul, hogy fáradt, beteg, vagy csak kevés ideje van, de a maximalizmusa még ezekben a helyzetekben is hatalmas hajtóerő, fontos számára a tökéletesség.

Ám nemcsak a külsejére fordít óriási energiát, akkor elégedett, ha a munkájában is stimmel minden apró részlet.

Ereje és kitartása egyértelműen meghozta a gyümölcsét, hiszen a közönség egy igazán sikeres, a szakmájában profi nőt láthat, aki ugyanezt a benyomást kelti akkor is, ha lejön a képernyőről, és már nem forog a kamera.

Ha az ő olvasatában nézzük, igenis van oka a mindennapos sminkelésre, és nem azért, mert festék nélkül nem néz ki jól, hanem azon egyszerű oknál fogva, hogy számára így kerek a világ.

Fotó: Facebook/Tűsarok Orosz Barbarával

Ezt is szeretjük