A Mokka műsorvezetője ezért tűnt el 3 hónapja a műsorból – Először beszélt Orosz Barbi az okokról
Orosz Barbara először beszélt arról, miért nem szerepelt a képernyőn hónapokig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Orosz Barbara bő három hónappal ezelőtt egyik napról a másikra eltűnt a Mokkából. Nem csak a TV2 reggeli műsorának nézői hiányolták, hanem az Instagram-követői is. 

Május 21-én posztolt magáról fotót utoljára, másnap kitett egy képet a cicájáról, aztán közel négy hónapig semmit. Szeptember 14-én jelentkezett be újra a közösségi oldalára azzal, hogy visszatért a Mokkába. 

Orosz Barbi ezért tűnt el a Mokkából

- Az elmúlt években magamat nem kímélve, megállás nélkül dolgoztam, de eljött az a pont, amikor úgy éreztem, szükségem van pihenésre. Nyomatékosítottam magamban, hogy mégiscsak egy életem van, ha ilyen intenzitással hajtok tovább, előbb-utóbb meg fogom fizetni az árát - mesélte a Best magazinnak eltűnése okáról. 

Emellett a produkciós cégével rengeteg munkát kapott, amit csak úgy tudott elvégezni, ha minden mást félretett egy időre. Jólesett neki egy kis befelé fordulás, és az alvás is ráfért. Sokszor csak sétált, festett, vagy egy jó könyvvel kiment Normafára. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Merni kell önzőnek lenni, és csak magunkra szánni az időnket, mert nem lesz jó vége, ha nem így teszünk. (…) Megerősödött bennem, hogy csak azzal érdemes foglalkozni, amit hittel és szenvedéllyel teszünk. Szerencsés vagyok: a családom és a barátaim velem örülnek a sikereimnek, de fogják a kezem, ha nehéz időszakot élek, és azt is elfogadják, ha olykor máshol akarok lenni. 

orosz-barbi
Fotó: TV2

A negyvenéves sztár a Mokka csapatának is hálás, amiért megértették, szüksége van pár hónapra, hogy kiszálljon a mókuskerékből, és szeptember közepén örömmel tért vissza közéjük.

Gombos Edina lánya már ilyen nagy

A TV2 egykori műsorvezetője, Gombos Edina 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Gombos Edina és férje, Alberto Costafreda lánya.

Ezt is szeretjük