Orosz Barbi 10 évvel ezelőtt egészen másképp nézett ki - Felismered hosszú, vörös hajjal?
Orosz Barbara nagyon megváltozott az elmúlt években.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Orosz Barbara két évvel ezelőtt váltott szőke hajszínre, amit annyira megszeretett, hogy a mai napig így hordja frizuráját. Ennyi idő alatt a TV2 nézői is megszokhatták a sztárt új hajszínével, aki egyébként 2011 óta dolgozik a csatornánál műsorvezetőként.

2019 ősze óta a Mokka csapatát erősíti, előtte olyan műsorokat vezetett, mint a Talpig nő vagy a Tűsarok. A TV2 előtt évekig a Cool TV képernyőjén tűnt fel, akkoriban még hosszú, vörös hajjal szerepelt. Az alábbi két felvétel jól szemlélteti, mennyire sokat változott a csinos műsorvezetőnő, aki idén decemberben ünnepli negyvenedik születésnapját.

Orosz Barbara napjainkban és abban az időszakban, amikor a Cool TV műsorvezetője volt.
Orosz Barbara napjainkban és abban az időszakban, amikor a Cool TV műsorvezetője volt.
Fotó: TV2, Cool.sajtoklub.tv

A Cool TV csapatát 2007-től 2010-ig erősítette, olyan műsorok kötődtek a nevéhez, mint a Cool Night Extra vagy a Vihar a biliben! Előbbi egy erotikus tartalmú, késő esti beszélgetős műsor volt, a fő téma elsősorban a szex, illetve a férfi-női viszonyok voltak. A másik műsorában a külföldi és magyar sztárok volt a fő téma. 

orosz-barbara-régen-és-most-2
Fotó: Cool.sajtoklub.tv

Az elmúlt egy évtizedben, ahogy mindenki, így ő is sok mindenen ment keresztül, a Story magazin szeptemberi számában elmesélte, hogy a tévés karrierjében most tart ott, amiről mindig is álmodozott.

- Az életem a Mokka műsorvezetőjeként most egészen új mederbe lépett. Rengeteg a változás, ami rám is fért talán. Új szabályokat hoztam, hajnalban ébredek, és végigpörgöm a napot. A Mokka volt életem televíziós álma. Szép kihívás, nagyon élvezem. Most olyan az életem, amilyennek mindig akartam - mesélte a lapnak.

Liptai Claudia fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett fiatal korában Liptai Claudia.

Ezt is szeretjük