Ördög Nóri élete képekben
Ördög Nóri évek óta képernyőn van, népszerűsége mit sem csökkent az évek során.

Dia

	10 évig versenytáncolt	Az 1981-es születésű Ördög Nóri egészen kicsi korától 10 éven át versenytáncolt, így nemcsak a mozgás szeretete ivódott belé, hanem az is, hogy a sikerhez szükség van szívósságra és kitartásra. Bár ma már nem lép a parkettre, helyette a világot jelentő deszkákon próbálgatja magát. Szülővárosában, Mórahalmon ugyanis tagja a helyi színjátszókörnek.	Kapcsolódó cikk:	Ördög Nóri már nem titkolózik tovább »

10 évig versenytáncolt

Az 1981-es születésű Ördög Nóri egészen kicsi korától 10 éven át versenytáncolt, így nemcsak a mozgás szeretete ivódott belé, hanem az is, hogy a sikerhez szükség van szívósságra és kitartásra. Bár ma már nem lép a parkettre, helyette a világot jelentő deszkákon próbálgatja magát. Szülővárosában, Mórahalmon ugyanis tagja a helyi színjátszókörnek.

Kapcsolódó cikk:
Ördög Nóri már nem titkolózik tovább »

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Gyakornokként kezdte az RTL Klubon	Alig volt 19 éves, amikor az RTL Klubhoz került gyakornoknak. Eleinte különféle népszerű műsorok, mint a Mónika-show és a Reggeli asszisztense és szerkesztője volt, és talán nem is gondolta volna, hogy a közkedvelt reggeli programban egyszer műsorvezetőként vesz majd részt.

Gyakornokként kezdte az RTL Klubon

Alig volt 19 éves, amikor az RTL Klubhoz került gyakornoknak. Eleinte különféle népszerű műsorok, mint a Mónika-show és a Reggeli asszisztense és szerkesztője volt, és talán nem is gondolta volna, hogy a közkedvelt reggeli programban egyszer műsorvezetőként vesz majd részt.

Fotó: Europress

Dia

 	23 évesen már műsort vezetett 	A bájos és örökké mosolygós tévés először a 2002-től 2003-ig futó Top of the Pops című slágerlistás műsor háziasszonyaként került képernyőre, ezt követően 2003 és 2006 között a Kölyökklub cserfes műsorvezetője lett. 	Kapcsolódó címke: 	Ördög Nóra »

23 évesen már műsort vezetett

A bájos és örökké mosolygós tévés először a 2002-től 2003-ig futó Top of the Pops című slágerlistás műsor háziasszonyaként került képernyőre, ezt követően 2003 és 2006 között a Kölyökklub cserfes műsorvezetője lett.

Kapcsolódó címke:
Ördög Nóra »

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Nem táncolt, de ott volt a parkett szélén 	2006-ban az a megtiszteltetés érte, hogy Stohl Andrással együtt vezethette a Szombat esti láz című show-műsort, ahol neves magyar táncosok mellett hazánk kedvencei is a parkettre léptek. Nóri a műsor folyamán a színfalak mögött is ténykedett, hiszen szakmai szerkesztőként is ügyelt a részletekre.

Nem táncolt, de ott volt a parkett szélén

2006-ban az a megtiszteltetés érte, hogy Stohl Andrással együtt vezethette a Szombat esti láz című show-műsort, ahol neves magyar táncosok mellett hazánk kedvencei is a parkettre léptek. Nóri a műsor folyamán a színfalak mögött is ténykedett, hiszen szakmai szerkesztőként is ügyelt a részletekre.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Vele reggelizett az ország 	Nóri 2007-ben került a Reggeli műsorvezetői kanapéjára, ahol kedves, közvetlen stílusával mindenkit elvarázsolt, nemcsak műsorvezetőtársaival, de a meghívott vendégekkel is könnyedén tudott kapcsolatot teremteni. 	Kapcsolódó cikk: 	Erre senki sem számított! Ördög Nóra nem vezeti tovább a népszerű műsort » 	 

Vele reggelizett az ország

Nóri 2007-ben került a Reggeli műsorvezetői kanapéjára, ahol kedves, közvetlen stílusával mindenkit elvarázsolt, nemcsak műsorvezetőtársaival, de a meghívott vendégekkel is könnyedén tudott kapcsolatot teremteni.

Kapcsolódó cikk:
Erre senki sem számított! Ördög Nóra nem vezeti tovább a népszerű műsort »

 

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence/Bársony Bence

Dia

	Tökéletes az alakja, pedig szeret enni	Nórinak hihetetlenül karcsú alakja van, pedig bevallása szerint nagyon szeret enni. Egyik nagy kedvence a madártej, de édesanyja - akivel felnőttként is remek a kapcsolata - főztjétől rendszeresen elcsábul.

Tökéletes az alakja, pedig szeret enni

Nórinak hihetetlenül karcsú alakja van, pedig bevallása szerint nagyon szeret enni. Egyik nagy kedvence a madártej, de édesanyja - akivel felnőttként is remek a kapcsolata - főztjétől rendszeresen elcsábul.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Nagymamája segítségével főzött 	A Vacsoracsata egyik 2008-as adásában a népszerű tévés fakanalat ragadott. Mint később elárulta, nem nagyon tud főzni, ezért a nagymamája, mint egy hangos szakácskönyv folyamatosan mondta, hogy mikor mit tegyen - mindenesetre nagyon élvezte a háziasszonykodást, de erre sűrű munkarendje miatt nem igazán jut ideje a hétköznapokban.

Nagymamája segítségével főzött

A Vacsoracsata egyik 2008-as adásában a népszerű tévés fakanalat ragadott. Mint később elárulta, nem nagyon tud főzni, ezért a nagymamája, mint egy hangos szakácskönyv folyamatosan mondta, hogy mikor mit tegyen - mindenesetre nagyon élvezte a háziasszonykodást, de erre sűrű munkarendje miatt nem igazán jut ideje a hétköznapokban.

Fotó: FRtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	A Playboynak köszönheti a szerelmet 	2009 elején robbant a bomba, hogy Ördög Nóri beleszeretett a Playboy fotósába, Nánási Pálba, aki hónapokkal azelőtt róla is készített képeket a magazinba. Az ügy pikantériáját az adta, hogy a bájos tévés 2008 augusztusában ment hozzá párjához, Rubin Kristóf producerhez. Végül Nóri elvált, azóta pedig már hozzá is ment szerelméhez. 	Kapcsolódó cikk: 	Elkapkodta? Ördög Nóri kendőzetlenül mesélt házasságáról »

A Playboynak köszönheti a szerelmet

2009 elején robbant a bomba, hogy Ördög Nóri beleszeretett a Playboy fotósába, Nánási Pálba, aki hónapokkal azelőtt róla is készített képeket a magazinba. Az ügy pikantériáját az adta, hogy a bájos tévés 2008 augusztusában ment hozzá párjához, Rubin Kristóf producerhez. Végül Nóri elvált, azóta pedig már hozzá is ment szerelméhez.

Kapcsolódó cikk:
Elkapkodta? Ördög Nóri kendőzetlenül mesélt házasságáról »

Dia

 	29 évesen vágatta le először a haját 	Bár a nézők hosszú hajjal szokták meg, az X-Faktor első élő adására levágatta hosszú loboncát. A drasztikus beavatkozást Hajas László végezte, Nóri pedig tökéletesen elégedett a végeredménnyel, és hiszi, hogy nőiességén így sem esett csorba. 	Kapcsolódó cikk: 	Egyik napról a másikra! Drámaian megváltozott Ördög Nóra »

29 évesen vágatta le először a haját

Bár a nézők hosszú hajjal szokták meg, az X-Faktor első élő adására levágatta hosszú loboncát. A drasztikus beavatkozást Hajas László végezte, Nóri pedig tökéletesen elégedett a végeredménnyel, és hiszi, hogy nőiességén így sem esett csorba.

Kapcsolódó cikk:
Egyik napról a másikra! Drámaian megváltozott Ördög Nóra »

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Az X-Faktort miatta is nézik	Ördög Nóri 2010-ben a Magyarországon először megrendezett X-Faktor tehetségkutató műsorvezetője és szerkesztője is volt egyben, minden élő adásban ott volt kollégájával, Balázzsal a színpadon. Emellett rendszeresen tartja a kapcsolatot a versenyzőkkel és ha kell, akár lelket is önt beléjük.	Kapcsolódó cikk:	"Nóri a színfalak mögött egyre durvább!" Mit tudhat Sebestyén Balázs? »	 

Az X-Faktort miatta is nézik

Ördög Nóri 2010-ben a Magyarországon először megrendezett X-Faktor tehetségkutató műsorvezetője és szerkesztője is volt egyben, minden élő adásban ott volt kollégájával, Balázzsal a színpadon. Emellett rendszeresen tartja a kapcsolatot a versenyzőkkel és ha kell, akár lelket is önt beléjük.

Kapcsolódó cikk:
"Nóri a színfalak mögött egyre durvább!" Mit tudhat Sebestyén Balázs? »
 

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	2011-ben Csillag születik, immáron harmadszor 	A 2011 áprilisában debütáló Csillag születik3-ban Ördög Nóri ezúttal nem Stohl András, hanem Nagy Sanyi oldalán lépett a színpadra műsorvezetőként.

2011-ben Csillag születik, immáron harmadszor

A 2011 áprilisában debütáló Csillag születik3-ban Ördög Nóri ezúttal nem Stohl András, hanem Nagy Sanyi oldalán lépett a színpadra műsorvezetőként.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Egyedül vezeti a műsort	Senkit nem ért meglepetésként a hír, hogy Ördög Nóri lett a 2011-es X-Faktor háziasszonya - az már annál inkább, hogy ezúttal partner nélkül, egyedüli műsorvezetőként várja a nézőket szombat esténként. A 2012-ben indulú Csillag születikben viszont párja is lesz - Liluval vezetik majd a tehetségkutatót.

Egyedül vezeti a műsort

Senkit nem ért meglepetésként a hír, hogy Ördög Nóri lett a 2011-es X-Faktor háziasszonya - az már annál inkább, hogy ezúttal partner nélkül, egyedüli műsorvezetőként várja a nézőket szombat esténként. A 2012-ben indulú Csillag születikben viszont párja is lesz - Liluval vezetik majd a tehetségkutatót.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Kisbabát vár 	A 2012-es X-Faktorban látványosan domborodott a pocakja. A találgatásoknak Ördög Nóra 2012. november 7-én tett blogbejegyzésével vetett véget a találgatásoknak: közölte, túl van a 12. héten, három és fél év próbálkozás és két sikertelen lombik után babát vár. 	Kapcsolódó cikk 	Már a 3. hónapban van! Ördög Nóra először nyilatkozott terhességéről »

Kisbabát vár

A 2012-es X-Faktorban látványosan domborodott a pocakja. A találgatásoknak Ördög Nóra 2012. november 7-én tett blogbejegyzésével vetett véget a találgatásoknak: közölte, túl van a 12. héten, három és fél év próbálkozás és két sikertelen lombik után babát vár.

Kapcsolódó cikk
Már a 3. hónapban van! Ördög Nóra először nyilatkozott terhességéről »

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia


            	Egyre nagyobb a babapocakja
            	A nézőktől az RTL II január végi sajtótájékoztatóján köszönt el arra az időre, amíg az anyaságra koncentrál, április 17-én pedig közölte, az volt szülése előtt az nyilvános esemény, melyen szerepelt.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Az utolsó babapocakos fotó Ördög Nóráról »
            	 

Egyre nagyobb a babapocakja

A nézőktől az RTL II január végi sajtótájékoztatóján köszönt el arra az időre, amíg az anyaságra koncentrál, április 17-én pedig közölte, az volt szülése előtt az nyilvános esemény, melyen szerepelt.

Kapcsolódó cikk:
Az utolsó babapocakos fotó Ördög Nóráról »
 

Fotó: NeoNoir Kommunikációs Kft.
Ezt is szeretjük
Fotó: