Ördög Nóri már nem titkolózik tovább
Íme, a nagy leleplezés
Ördög Nóri az X-Faktor készítői kedvéért számos apró titkáról lebbentette fel a fátylat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az már nem titok, hogy Ördög Nóri Nánási Pál fotós oldalán talált rá a boldogságra. Ahogy az sem, hogy Sebestyén Balázzsal karöltve a bájos műsorvezetőnő lesz a közelgő X-Faktor házigazdája.

Ám az RTL Klubon újonnan induló tehetségkutató készítői újabb titkok leleplezésére vették rá Nórát, aki készségesen elárult nem egy apró érdekességet saját magáról.

Gumicukor és popcorn

Egyebek közt elmesélte, annyira imádja a gumicukrot, hogy legszívesebben folyton azt enne, és csak azért nem teszi, mert elhízni mégsem akar.

Hasonló érzéseket táplál a pattogatott kukorica iránt is - inkább be sem ül egy mozifilmre, ha nem tud előtte popcornnal felszerelkezni.

Ha pedig vásárolni megy, mindig kerül a kosarába dobozos papír zsebkendő, nehogy véletlenül kifogyjon az otthoni készlet. A tárgyak közül kedvence egy strasszokkal kirakott tűzőgép, ami a praktikussága mellett rendkívül csinos darab.

Tökfőzeléket soha

Amit viszont egyáltalán nem szeret, az a tökfőzelék - emlékei szerint még sohasem evett, de nem is tervezi.

Bár nem étel, de ugyanígy ki nem állhatja az új termékeken lévő védőfóliát, ezért az első adandó alkalommal lecibálja mindenről, legyen az egy új mobiltelefon vagy egy még sosem használt díszlet.

És ez még nem minden: ahogy az RTL Klub riportjában elmesélte, a kollégái - ki tudja, miért - Margitkának becézik az irodában, és van egy fejpántja, amire szintén ezt a nevet hímezték.

Ami pedig a manduláját illeti, bár rendszeresen fenyegetik az orvosok, hogy meg kell szabadulnia tőlük, egyelőre köszönik szépen, jól érzik magukat a torkában, két éve nem volt panasz rájuk.

Panaszra legfeljebb párjának lehet oka, feltéve, ha estére egy jó kis otthonülős-filmnézős programot talál ki. Nóri ugyanis, saját bevallása szerint, akárhányszor házimozizásra adja a fejét, öt perc alatt elalszik a megnézni áhított filmen.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük