Sokban hasonlítanak! Íme, Ördög Nóri ritkán látott öccse
Ördög Nóri évek óta képernyőn van, de öccséről keveset lehetett hallani, pedig ő is a médiában dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóri az RTL Klub gyakornokaként kezdte pályafutását, az évek során azonban a közönség első számú kedvencévé nőtte ki magát.

Szerelmi élete mindig is foglalkoztatta a közvéleményt, ám családjáról már kevesebbet tudhatnak a rajongók.

Öccse is tévés

Ugyan többször mesélt már arról, hogy korábban szüleivel egy mórahalmi színi társulatban játszottak együtt, testvéréről ritkán hallani.

Pedig öccse, Árpád - akivel le se tagadhatnák egymást - szintén a média világában keresi kenyerét, csak épp a kamera másik oldalán.

A 26 éves srác rendező asszisztensként dolgozik, de a VIASAT3 valóságshow-ja, az Éden Hotel stábjában fotósként is kipróbálhatta magát.

Egy korábbi Fókusz-interjúban a testvérek gyerekkori élményeiket osztották meg a nézőkkel, melyekből kiderült, már kiskorukban is jó viszonyban voltak egymással.

Jóban vannak

Talán ez annak is köszönhető, hogy mindössze három év közöttük a korkülönbség, így sokat játszottak együtt.

Gyerekkorukban közös szobában laktak, és ahogy Nóri csipkelődve beszámolt róla, habár öccse nem a rendmániájáról volt híres, a testvérek mégis mindig jól kijöttek egymással.

- Mindig jókat tudtunk hülyülni együtt, és bizony voltak csínytevéseink is, egyszer például betörtünk egy ablaküveget - mesélte nevetve a bájos műsorvezető.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál

Ezt is szeretjük