Nem lesz féltékeny a férje? Ördög Nóra szépsége elbűvölte a magyar tervezőt
Ördög Nórát nemrég Náray Tamás divattervező választotta múzsájává.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem tikok, hogy Ördög Nóra nemcsak élete párja, de múzsája is férjének, a fotós Nánási Pálnak, aki számtalan családi és profi felvételen megörökítette már felesége szépségét.

Képek a Reflektor magazinból

A napokban azonban kiderült, hogy a férjnek riválisa akadt, kedvese nőiessége ugyanis más férfit is alkotásra ihletett.

Divattervező múzsája lett

Szerencsére nem szerelmi, pusztán művészi csatározásról van szó, a Csillag születik műsorvezetőnőjét ugyanis hazánk egyik legismertebb divattervezője, Náray Tamás kérte fel, hogy legyen az arca legújabb kollekciójának.

Ez alkalomból ráadásul egy művészi kivitelezésű album is készült Nóráról, melyet ki más is fotózhatott volna, mint a büszke férj! A mórahalmi szépség a felkérés kapcsán a Reflektor magazinnak mesélte el a modellkedésről szerzett tapasztalatait.

- Nagyon izgultam, mert nem mindennap fordul elő velem, hogy egy egész könyv a fotóimmal van tele. Ráadásul itt tétje volt a fotózásnak, ezek a képek sok helyen megjelennek. Úgyhogy bennem is volt egy olyan érzés, hogy itt most modellként is meg kell felelnem - vallotta be Nóri.

Megszokta a fotózást

A félelem természetesen alaptalannak bizonyult, egyrészt mert a 29 éves műsorvezetőnő fotogén alkat, másrészt mert a legjobb kezekben volt: férje személyében egy profi fotós állt a kamera mögött.

A képek azonban nem csak emiatt sikerültek rendhagyóra. A statikus divatfotókkal ellentétben ezek a felvételek ugyanis mozgás közben készültek, mivel így a lágy és szép esésű kreációk jobban érvényesültek.

Egykori táncosként Nórinak nem okozott gondot a művészi mozgás, férje előtt sem érezte feszélyezve magát, ráadásul Náray csodás ruháiba már belebújni is külön öröm volt számára.

A divattervező és a műsorvezetőnő kapcsolata egyébként nem új keletű, mivel a tervező a Szombat esti láz óta jól ismeri a barna szépség ízlését és méreteit, hiszen már akkor is ő tervezte számára a parkettre termett, csillogó kreációkat.

- Nekem első pillanattól kezdve tetszett Nóra törékenysége, sudársága, hatalmas szemei és dús szája. Az egész lénye olyan izgalmas, különösen szépek a természetes színei - vallotta be a tervező, Náray Tamás.

Nála valószínűleg csak egyetlen férfi tudna még ennél is szebbeket mondani az RTL Klub elbűvölő sztárjáról: maga a szerencsés férj.

Fotók: rtlklub.hu/reflektor, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Nánási Pál

Ezt is szeretjük