"Kritikán aluli!" Ördög Nóra ruháját rengetegen szapulják
Képekkel!
Ördög Nórát a nézők szerint előnytelen ruhákba öltöztetik a Rising Star című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra Rising Starban viselt ruháit több kritika is érte, a TV2-höz átigazolt műsorvezető legutóbb a Mokka pénteki adásában fakadt ki. A tehetségkutató készítői most úgy döntöttek, szavazzanak a nézők jövő vasárnapig, milyen kreációban szeretnék látni a 33 éves tévést.

A műsor Facebook-oldalán lehet véleményezni és lájkolni a két ruhát. Vasárnap este óta rekordszámú, több mint tízezer kommentelő fejtette ki a véleményét. Volt, aki csak a ruha számát írta, de a többség inkább szapulta mindkét összeállítást.

"Kritikán aluli mind a kettő. Pont olyan, mint most a Nóri haja" - írta egyikük, majd többen is a frizuráját kezdték ki: "Előbb a hajad csinálják meg, mert Kalánka nénis vagy."

"Egyik se.. a másik csatornán sokkal jobb rucikat adtak rá!" - ezt a véleményt többen is hangoztatták, többen az írták, az X-Faktorból hiányolják.

"Ha már muszáj, akkor 2. Egyik se előnyös. Fantáziátlan, semmi egyéni... divatos rongyok. A cipő kitűnő. A többi, cefetül kevés, ruhások, ébresztőőőőőő, Nóra egy dekoratív nő, ezek a cuccosok, meg szürkítik" - olvasható egy cseppet sem finomkodó kommentben.

Még egykori kollégája, Sebestyén Balázs is kikezdte a hétfő reggeli Morning Show-ban, neki sem tetszett sem a frizurája, sem a ruhája. "Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük" - mondta a még keményebb kritikát, hozzátéve, hogy magát a Rising Start sem érti.

Nézd meg, milyen ruhákban vezette eddig Ördög Nóra a TV2 tehetségkutatóját! 

10+1 ruha az X-Faktorból

Ördög Nóra 2012-ben nem a frizuráival vagy tündöklő ruháival keltette a legnagyobb feltűnést az X-Faktorban, hanem egyre domborodó babapocakjával. Nézd végig összeállításunkban azt a 10+1 ruhát, melyeket az élő show-ban és a döntőben viselt!

Ezt is szeretjük