Mint egy hercegnő! Ördög Nórát ilyen gyönyörű estélyiben még nem láttuk a TV2-n
Ördög Nóra úgy nézett ki a Rising Starban, mint egy hercegnő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár még nem a döntőnél tartunk, Ördög Nórát a Rising Star stlyistja a legutóbbi adásban olyan meseszép estélyibe öltöztette, amilyenben a műsorvezetőt a TV2-n még nem láttuk. A pink, földig érő, arany virágmintákkal díszített Oscar de la Renta kreációban úgy nézett ki, mint egy modern hercegnő. Vajon lehet majd ezt a döntőben még fokozni?

- Valóban egy olyan ruhát viselt Nóri, amit ha bárki felvesz, királynőnek érezheti magát benne, de megígérhetem, az, amit a döntőben visel, szintén gyönyörű lesz. Már kiválasztottuk, és más típusú lesz, de egy döntőhöz méltó - árulta el a Feminának Holdampf Linda.

A stylist minden adás előtt egyeztet Ördög Nóra ruhájáról Kis Réka sminkessel és Hajas László mesterfodrásszal, akikkel együtt álmodják meg a műsorvezető külsejét.

- Megbeszéljük a műsor hangulatát, és mivel mindketten profi szakemberek, mindig tökéletes volt végeredmény, illett egymáshoz a ruha, a kiegészítők, a smink és a frizura. A múlt vasárnapi ruha különlegességét a pink szín adta, ami nagyon jól passzolt Nóri egyéniségéhez, a vagányságához, egyszerre volt elegáns és figyelemfelkeltő.

Nézd meg, azt az öt gyönyörű estélyi ruhát, amiben Ördög Nóra tehetségkutató műsort vezetett!

Ördög Nóra smink nélkül

Ördög Nórának nincs miért aggódnia, smink nélkül legfeljebb a nézők egy része nem ismerné fel az utcán. A TV2 többi népszerű műsorvezetőnője is vállalta már festetlen arcát. Nézd meg a fotóikat!

Ezt is szeretjük