Fotó: testhezálló ruhában jelent meg Ördög Nóra! Kapott is rá megjegyzést a műsorvezetőtől
Ördög Nóra a Kasza! show-ban járt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál öt éve házasok, de már hét éve együtt vannak. Az elmúlt években két gyermekük született, a kétéves Mici és a nyolc hónapos Vencel.

A házaspár meghívást kapott Kasza Tibor esti műsorába, a Kasza! show-ba, ahol minden további nélkül válaszoltak a legintimebb kérdésekre is.

Testhezálló ruhában jelent meg

Ördög Nóra kirobbanó formában van, a műsorban színes, mintás miniruhában jelent meg, amiben extrém hosszú lábai mellett jól látszott, már megszabadult minden fölösleges kilótól, amit terhességei során szedett föl.

Kasza Tibi nem is állta meg szó nélkül: rápillantva a csinos sztáranyukára rögtön meg is jegyezte, ha nem vigyáz arra, ahogyan ül, akkor villantás lesz a vége.

A beszélgetés elején a gyerekekről kérdezte a sztárpárt a műsorvezető, Ördög Nóri készségesen el is mondta, nem szereti, ha férje éjszaka felébred, ezért a saját párnája mellett tartja a babaőrt.

Így amíg férje az igazak álmát alussza, ő többször felkel, hogy megnyugtassa a sírdogáló gyerekeket.

Ördög Nóra és férje nem tagadják, valóban álompárnak érzik magukat, nagyon ritkán veszekszenek. Legutóbb éppen karácsony előtt fordult elő ilyen, Nánási ugyanis nem vette meg időben a fát.

Ezután Kasza a pár első találkozásáról faggatózott, amire nem teljesen azt a választ kapta, amit szeretett volna.

- Nagyon mocskos volt, borzasztó mocskos, egy irodaház, tárgyaló, rajtunk kívül még négy ember, és egy egyeztetés egy fotózásról. És nem bírtam magammal és odaléptem, hogy szia, Ördög Nóra vagyok - mesélte szándékosan túlozva a műsorvezetőnő.

Pikáns fotózás és hálószobatitkok

Szóba került az a bizonyos Playboy-fotózás is, ahol Ördög Nóra volt a modell, Nánási pedig a fotós. A pletyka szerint ugyanis ekkor tetszettek meg egymásnak. A házaspár azonban ezt cáfolta.

- Hozzátenném, nem is voltam meztelen a fotózáson, nem címlaplány voltam, hanem hátlaplány, mert az újság hátlapján szerepeltem. Én voltam az egyetlen, akinek ezt megengedték. De én nagyon örültem, hogy elkészültek ezek a képek - mondta erről Nóra.

A műsor utolsó felében a Mr. és Mrs. Smith című vetélkedőből már ismert kézfeltartós játékot játszották, Kasza pedig azon volt, hogy minél többet megtudjon Ördög és Nánási hálószobatitkairól.

Kiderült például, hogy mindketten imádják a hosszú szeretkezéseket, és kölcsönösen vadnak tartják a másikat az ágyban. Első csókjukra már nem is emlékeznek, és mindketten úgy gondolják, ők azok, akiknek többször támad kedve a hancúrozáshoz.

Fotók: Facebook/Ördög Nóra, TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük