Nem bírta ki! Ördög Nóra elvitte Micit az x-faktorosok közé
Ördög Nóra kíváncsi volt az idei x-faktorosokra, akiknek megmutatta Micit is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár jelenleg otthon van, Ördög Nóra gyakori vendég az RTL Klub székházában: kislányával, Micivel az ott dolgozó Nánási Pált látogatják meg.

Az X-Faktor előző szériáinak női műsorvezetője a tehetségkutató negyedik évadjának szereplőit eddig csak a képernyőről ismerte, így nem hagyhatta ki, hogy élőben is megnézze őket.

Mici és az X-Faktor

Ördög Nóra és Nánási Pál hétfőn tett közzé először babafotókat Miciről a fotós édesapa internetes oldalán, amelyeken végre a kislány arcát is megmutatták. A 23 hetes baba tegnap a Fókusz című műsor kamerái előtt is debütált.

Édesanyja az X-Faktor kulisszái mögé látogatott el vele, ahol a csöppség Szikora Róberttől a versenyzőkön át Geszti Péterig mindenkit levett a lábáról.

- Ennek a korosztálynak bejövök. Nekik és 80 fölött mindenkinek - viccelődött a 25 év felettiek mentora, aki éppen Danics Dórával készült a holnap esti első élő show-ra

A 32 éves műsorvezető természetesen férjéhez, Nánási Pálhoz is benézett, akivel arról meséltek a kamerák előtt, hogyan változtatta meg Mici az életüket.

- Nem készültem rá, én nagyon vártam. Pont ebből következik, hogy igyekszem mindent úgy csinálni, hogy ne nagyon készüljek rá dolgokra, minden ösztönös kell, hogy legyen. Nem mondom, hogy amikor először kellett pelenkát cserélni, nem izzadtam le, de azóta már nagyon jól megy - osztotta meg a nézőkkel az apuka.

Megváltozott a kapcsolatuk

Azt is nagyon várta, mikor jön el az első olyan alkalom, amikor kettesben maradnak kislányával. Ez a pillanat már elérkezett, és Ördög Nóra szerint a férje remekül elboldogult. 

- Nagyon büszke vagyok rá. Nagyon jól veszi az akadályokat. Nagyon kreatív, olyan dolgokat talál ki, amik nekem eszembe nem jutnának. Így a legnagyobb nyugalomban hagyom ott vele Micit pár órára, mert tök jól kijönnek egymással - mesélte.

A büszke anyuka azt is megosztotta a nézőkkel, hogy bár most minden Miciről szól, a kislány nagyon rugalmasan alkalmazkodott az  életstílusukhoz. Sokat jön-megy vele, meglátogatják munka közben Nánási Pált, találkoznak Ördög Nóra kismama barátnőivel, akinek az élete tehát már nem arról szól, hogy otthon ül reggeltől estig.

- Lehet, hogy kettőnkre kevesebb idő jut, de közben meg annyira elmélyíti a párkapcsolatot, és azok a közös programok, amiket a gyerekkel töltünk, szerintem azok is nagyon értékesek. Kettesben ki tudja, mikor fogunk eljutni bárhová, de otthon megteremtjük ennek a hangulatát az estéinkben. Szeretnék erre nagyon tudatosan odafigyelni, nem szeretnék abba a hibába esni, hogy két év múlva döbbenünk rá arra, hogy nem szántunk elég időt magunkra - mondta a sztármami.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sokaknak feltűnt, hogy Ördög Nóra már nem rövid frizurát visel. Elmondása szerint ennek praktikus okai vannak.

- A hajam, az most tulajdonképpen nő, bár azt nem állítom, hogy növesztem. Erről azért tudna más kismama is mesélni: nincs nagyon időm fodrászhoz járni, utoljára még a szülés előtt voltam. A rövid haj igényli a törődést, úgyhogy azt gondoltam, ez most így kényelmesebb. Mire visszatérek, még az is lehet, hogy ismét rövid lesz. Egyelőre a férjemen azt látom, ő azért örül ennek a változásnak - árulta el a csinos tévés.

Ördög Nóra a tervei szerint egy év múlva térne vissza a képernyőre, most családjának kívánja szentelni az idejét.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük