Mint a hollywoodi sztárok! Ördög Nóra álomszép csipkeruhába bújt
Friss fotók
Ördög Nóra Dolce & Gabbana ruhában vezette az X-Faktort.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra beállhatott volna a hollywoodi sztárok sorába is abban a gyönyörű csipkeruhában, melyet a múlt szombati X-Faktorban viselt. A második élő show-ban egy Dolce & Gabbana kreációt viselt.

Az olasz világmárkától elválaszthatatlan a csipke, mely a tervezőpáros névjegyeként valamennyi kollekcióban helyet kap. Amellett, hogy minden szezonban valami új és izgalmas kerül a kifutóra, ugyanúgy helyet kapnak a klasszikusok is. A fekete csipke számtalan újraértelmezését láthattuk már, ezek egyik példája a bézs színű ruha is.

Nézd végig összeállításunkban, hogyan tündökölt a tehetségkutató műsorvezetője, és hogy kik azok a hollywoodi filmcsillagok, akik a nude csipkeruhát magukra öltötték már! 

Ördög Nóra hozta a formáját

Ördög Nóra hozta a formáját a szombat esti X-Faktorban: egy különleges, fekete ruhába bújt, hozzá figyelemfelkeltő ékszereket választott és a frizurája sem volt hétköznapi - ugyanakkor semmi kivetni- vagy nevetnivalót nem lehetett benne találni.

A tehetségkutató műsorvezetőjének külseje máris szoliddá vált, amint színpadra léptek a fiatal énekesnők. Köztük volt, aki csinosabb, más dögösebb volt, mint az est háziasszonya.

Nézd végig a képeket, és döntsd el, neked ki tetszett a legjobban!

Ezt is szeretjük