Szenvedélyes képek készültek Ördög Nóráról! Vérbeli nő kismamaként is
Fotók
Ördög Nóra növekvő babapocakjával is vérbeli nő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra lett az AVON új parfümjének, a titokzatos érzékiséget és magabiztosságot kifejező Sensuelle-nek az arca. Az első gyermekével várandós műsorvezetőről a reklámfotózás során szenvedélyes felvételek készültek. A 31 éves sztár azt mondta, ezzel a finom, misztikus illattal arra buzdítja a nőket, hogy legyenek nőiesek, magabiztosak, és fedezzék fel a bennük rejlő érzékiséget - ahogy szemmel láthatóan ő is tette.

Az RTL Klub meghatározó arca egyébként az RTL II hét elején tartott sajtótájékoztatóján búcsúzott el a képernyőtől, de természetesen csak egy időre, hiszen nemcsak a nézők, de a csatorna vezetői is visszavárják. Kislánya születéséig azért láthatjuk még a tévében: ígérete szerint az első sorban fog szurkolni a Szombat esti láz felvételekor.

Az új parfüm népszerűsítésekor és a sajtótájékoztatón büszkén mutatta meg babapocakját. Nézd meg, mekkora már!

10+1 legszebb ruhája a 2012-es az X-Faktorból

Ördög Nóra 2012-ben nem a frizuráival vagy tündöklő ruháival keltette a legnagyobb feltűnést az X-Faktorban, hanem egyre domborodó babapocakjával.  Végül november elején maga a 31 éves sztár jelentette be blogjában, hogy áldott állapotban van. Ezt követően a tehetségkutatóban sem próbálták meg leplezni másállapotát.

Nézd végig összeállításunkban azokat a ruhákat, melyeket az élő show-ban és a döntőben viselt!

Ezt is szeretjük