Ördög Nóra olyan, mint egy Barbie baba: pink estélyibe bújt a hétvégén
Ördög Nóra pink estélyijében kiköpött Barbie babaként tündökölt, mindenkit lenyűgözött a szépségével a Dancing with the Starsban.

ordog-nora-coverje
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra hétről hétre zsűritagként bizonyítja a tánchoz való hozzáértését és szenvedélyét a Dancing with the Starsban. Bármit is vegyen fel, mindig elegáns és gyönyörű.

Az elődöntőben pink estélyijében vonult be: úgy festett, akár egy igazi Barbie baba. 

Ördög Nóra rózsaszín estélyiben

A 41 éves sztár saját bevallása szerint nem sokszor hord pink színű ruhákat, azonban az adásban viselt Daalarna ruhaköltemény nemcsak elnyerte a tetszését, de teljesen bele is szeretett. Elragadó képeket osztott meg az Instagramján, ahol csak úgy ragyog a rózsaszínű, félvállas kreációban.

„Nem gyakran hordok pinket, de ezt a rucit tegnap nagyon éltem. Köszi Holdampf Linda, hogy rám adtad!” - köszönte meg a műsor stylistjának a ruhát.

A rajongók szerint nagyon jól állt neki ez a szín, sokan még azt is megjegyezték, hogy hordhatna hasonló árnyalatú ruhákat.

ordog-nora-kep
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

„A barna hajadhoz és a kisugárzásodhoz nagyon illik a rózsaszín!”

„Bátran viselj még hasonló színű és fazonú ruhakölteményeket, mert fantasztikusan áll!”

„Bárcsak én is így néznék ki ebben a rózsaszínű álomruhában!” - dicsérte meg az egyik kommentelő.

Csobot Adél melltartó nélkül

Csobot Adél a Dancing with the Stars című műsorban mutatja meg a tánchoz való kötődését és tehetségét. Az Emlékek éjszakája címet viselő adásban elképesztő ruhában jelent meg, amely nagyon szexi megjelenést kölcsönzött a sztárnak.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük