Ördög Nóra káprázatos estélyiben ragyogott a hétvégi Médiabálon
Ördög Nóra gyönyörű estélyit viselt a győri Médiabál háziasszonyaként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A győri Médiabállal nyílt meg a 2020-as báli szezon, amelyet immár 17. alkalommal rendeztek meg a média és ismert közéleti szereplők részvételével. A hétvégi rendezvény háziasszonya ezúttal is Ördög Nóra volt, aki 2018-ban a bálon átvehette az Év Médiaszemélyisége-díjat.

2020-ban rendhagyó módon ketten kaptak Év Médiaszemélyisége-díjat: az elismerést Werner Krisztina, a Kisalföld megbízott főszerkesztője és Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója érdemelte ki.

A TV2 műsorvezetője, aki az év elejét még Zanzibáron töltötte családjával, idén is a Zhoja Szalon egyik gyönyörű estélyi ruhájában ragyogott. A felül flitteres, alul púderrózsaszín darabban a kommentelők szerint úgy nézett ki, mint egy hercegnő, mesésen állt neki. Volt, aki azt írta, a hideg télbe igazi tavasztündérként érkezett. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Ördög Nóra milyen gyönyörű volt az idei és az előző évek győri Médiabálján.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük