Ördög Nóra káprázatos estélyiben ragyogott a hétvégi Médiabálon

Ördög Nóra gyönyörű estélyit viselt a győri Médiabál háziasszonyaként.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A győri Médiabállal nyílt meg a 2020-as báli szezon, amelyet immár 17. alkalommal rendeztek meg a média és ismert közéleti szereplők részvételével. A hétvégi rendezvény háziasszonya ezúttal is Ördög Nóra volt, aki 2018-ban a bálon átvehette az Év Médiaszemélyisége-díjat.

2020-ban rendhagyó módon ketten kaptak Év Médiaszemélyisége-díjat: az elismerést Werner Krisztina, a Kisalföld megbízott főszerkesztője és Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója érdemelte ki.

A TV2 műsorvezetője, aki az év elejét még Zanzibáron töltötte családjával, idén is a Zhoja Szalon egyik gyönyörű estélyi ruhájában ragyogott. A felül flitteres, alul púderrózsaszín darabban a kommentelők szerint úgy nézett ki, mint egy hercegnő, mesésen állt neki. Volt, aki azt írta, a hideg télbe igazi tavasztündérként érkezett. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Ördög Nóra milyen gyönyörű volt az idei és az előző évek győri Médiabálján.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük