Ő Ördög Nóra ritkán látott édesanyja: a 66 éves Marcsival címlapon pózoltak

Ördög Nóra és édesanyja, ha külsőre nem is, személyiségüket tekintve nagyon hasonlítanak egymásra.

ordog-noraa

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra azok közé a hírességek közé tartozik, akik folyamatosan a reflektorfényben élik az életüket. Gyermekeiről előszeretettel oszt meg fotókat, azonban az édesanyját csak ritkán láthatjuk szerepelni.

Éppen ezért igazán különleges, hogy anya és lánya rábólintottak arra, hogy a Meglepetés magazin címlapján szerepeljenek.

Ördög Nóra édesanyjával a címlapon

Ördög Nóra egyértelműen édesanyjának köszönheti, hogy ennyire vidám és nyitott szemléletű személyiséggel született, amelyet az élete során folyamatosan kamatoztat is. A szőke hajú Marcsival együtt mindketten céltudatos nők, akik semmitől sem riadnak vissza.

- Anyukám temperamentumát és optimista életszemléletét örököltem. Előtte sosem volt lehetetlen feladat! Amit a fejébe vett, azt megvalósította. Tervezett, szervezett, igyekezett mindenki örömére tenni. Tanárnő és igazgatóhelyettes volt a mórahalmi általános iskolában. A szülőföldjén jól ismerik és szeretik őt, generációk nőttek fel a fizika- és a számítástechnika-óráin.

Az édesanya elárulta, hogy lánya a színészet szeretetét is tőle örökölte: Marcsi hosszú éveken keresztül a mórahalmi színitársulatot erősítette tehetségével és elkötelezettségével.

- A helyi színitársulat tagja voltam tíz éven át. Az első években még csak ügyelőként, később én is játszottam lelkes amatőrként. Az egészet a szív és az összetartozás vitte előre, valódi csapatmunka volt, melyben Nóri és a férjem is részt vett.

Az édesanyák feladata, hogy egyengessék gyermekük útját, és ha kell, segítő kezet nyújtsanak nekik - Ördög Nóra anyukája is hasonlóan látja a dolgot, azonban az ő hitvallása, hogy egyáltalán nem szól bele szervesen a lánya életébe.

- Örülök, hogy a lányom megpróbál több lábon állni. Büszke vagyok a szorgalmára, sokoldalúságára és talpraesettségére, de féltem, hogy túlhajszolja magát. Nem akarok beleszólni az életébe, hiszen ő tudja, hogy hol vannak a határai, meddig bírja. Én csak a távolból aggódom érte.

Kállay-Saunders András modell anyukája

Kállay-Saunders András édesanyja keresett modell és manöken volt.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük