Ördög Nóra ruhája beragyogta a stúdiót: minden szem rászegeződött
Ördög Nóra csillogós ruhája nagy sikert aratott a Dancing with the Stars fináléjában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombat este tíz hét után véget ért a magyar Dancing with the Stars - Mindenki táncol első évada. A finálé több emlékezetes percet is tartogatott, de Ördög Nóra ruháját sem felejtjük el egyhamar.

Ahogy azt már megszokhattuk a hazai műsoroktól, a TV2 táncos show-jának szezonzáró adásában ünnepi hangulat uralkodott. Ehhez mérten a műsorvezetők, a táncosok és a zsűri is az alkalomnak megfelelő ruhakölteményekbe bújt.

Ördög Nóra uszályos estélyi ruhája

Míg a férfiak elegáns szmokingot viseltek, a produkció női szereplői olyan káprázatos estélyiket vonultattak fel, amelyeket leginkább külföldi díjátadókon szoktunk látni. Ördög Nóra például a csillogás mellett döntött. A többméteres, uszályos kreációját bármelyik hollywoodi díva megirigyelte volna.

ördög-nóra-insta
Fotó: Instagram/Ördög Nóra

A rozéarany darabot a Dalaarna divatház tervezője, Benes Anita álmodta meg. Habár rajongói megszokhatták, hogy mindig gyönyörű ruhákban mutatja meg magát, még őket is meg tudta lepni ezzel a megjelenéssel. Nem győzték dicsérni az Instagramon.

„Nóri olyan szép, mint egy görög istennő, még attól is szebb! Sudár, szép arca és csodálatos kisugárzása van. Nem ismerek a média világában hozzá hasonlót” – fogalmazta meg az egyik kommentelő.

Nem csak az öltözködésével aratta le a babérokat, a parketten is megcsodálhattuk, amikor zsűritársaival közösen adtak elő egy különleges produkciót. Ettől nem csak a közönségnek esett le az álla, férje, Nánási Pál is megható sorokkal írta le, milyen érzés volt, hogy feleségét táncolni látta.

(...) Tegnap úgy táncolt, mint ahogy még sosem láttam. Még mit tartogat vajon nekem (nekünk)? Egy biztos, szerencsés vagyok, hogy Nekem Ő Szerelem - olvasható a fotós Instagram-oldalán.

Ördög Nóra ruhái a Dancing with the Starsból

Láthattunk metálos, selyem- és tüllanyagokat, amiket hol flitterek, hol gyöngyök vagy hímzések díszítettek. Az egyik legkülönlegesebb darab az a flitteres, lila miniruha volt, amit az átlátszó, fodros uszállyal egy mozdulattal estélyi ruhává lehetett alakítani.

Ezt is szeretjük