A színészek is megdöbbentek, hogyan végződik a RTL sorozata
Az Oltári csajok vége mindenkit meg fog lepni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 30-án indult az RTL új, saját gyártású sorozata, az Oltári csajok, mely hétköznap esténként 20:30-kor jelentkezik az RTL II csatornán. A történet főszereplői az Erdész nővérek, akik boldogságot és szerelmet keresnek a fővárosban. A vidékről Budapestre felköltözött testvérek mindannyian más-más vágyakkal érkeznek, és mindent elkövetnek azért, hogy álmuk valóra váljon. Amikor felmerül a lehetősége egy mesés kastély megöröklésének, amit az először házasodó testvér kap, mindhárom lány versenybe száll érte. 

Az, hogy ki lesz a nyertes, a történet végére kiderül. A telenovellát száz estén keresztül követhetik majd nyomon a nézők, a történet vége pedig magukat a szereplőket is megdöbbentette. 

- Lesznek vészek, bajok, hatalmas meglepetés, de valaki megkapja a kastélyt. És senki sem számít arra, hogy végül kik fognak összejönni - mesélte Dér Zsolt, a telenovella Hegyi Jánosa.

Dér Zsolt és Hartai Petra a fotó bal oldalán
Dér Zsolt és Hartai Petra a fotó bal oldalán
Fotó: RTL II

- Szerintem egy méltó befejezése a sorozatnak. Nagyon izgalmasan van megírva. Még nem forgattuk le. Az utolsó pillanatig nem fogjuk tudni, hogy ki házasodik meg, ki lesz a menyasszony, ki lesz a vőlegény. Mi múlt héten tudtuk meg, és lesokkolódtunk: csak ültünk ott, hogy tényleg ez meg fog történni, ez lesz a vége?! - árulta el Hartai Petra, az Oltári csajok Erdész Hajnala.

- Őrület! Úgy is lesz megcsinálva, hogy majdnem a rész végéig nem tudjuk meg, hogy ki is áll az oltárnál - mondta Dér Zsolt. 

Ezt is szeretjük