Kossuth-díjas színésznő csatlakozott az RTL sorozatához
Hűvösvölgyi Ildikó is szerepelni fog az RTL II sorozatában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 30-án, hétfőn indul az RTL új, saját gyártású sorozata, az Oltári csajok, amely hétköznap esténként 20:30-kor jelentkezik az RTL II csatornán. A telenovellát 100 estén keresztül követhetik majd nyomon a nézők, akik a fiatal színészgárda mellett többek között Hűvösvölgyi Ildikóval is találkozhatnak a képernyőn.

A történet főszereplői az Erdész nővérek, akik boldogságot és szerelmet keresnek a fővárosban. A vidékről Budapestre felköltözött testvérek mindannyian más-más vágyakkal érkeznek, és mindent elkövetnek azért, hogy álmuk valóra váljon. Amikor felmerül a lehetősége egy mesés kastély megöröklésének, amit az először házasodó testvér kap, mindhárom lány versenybe száll érte. Az, hogy ki lesz a nyertes, a történet végére kiderül, ám addig is számtalan izgalomnak lehetünk tanúi.

oltari-csajok-szinesznok
Fotó: RTL II

- A telenovella főbb szerepeit hat fiatal színész alakítja. Hihetetlen szerencsések vagyunk, hogy megtaláltuk őket, messze túlszárnyalták az eredeti elvárásokat. Emberpróbáló feladat napi egy órás sorozatot forgatni hónapokon keresztül megfeszített tempóban, de azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, nagyon élvezzük a közös munkát. Izgatottan várjuk, hogy fogadják majd a nézők a történetet. Ez a műfaj teljesen különbözik az eddigiektől, egy napjainkban játszódó, hazai fejlesztésű és gyártású fikciós telenovella, amellyel az egész családot szeretnénk leültetni a TV elé. Úgy alakítva a részeket, ami a 12-es karikába belefér- árulta el Kalamár Tamás, a produkció showrunnere, aki hosszú évekig volt a Barátok közt producere.

A Kossuth-díjas Hűvösvölgyi Ildikó az Erdész nővérek jóságos nagynénjét alakítja.

- Ez egy fantasztikus mese, amelyben Tünde szerepét játszom, aki gyakorlatilag egy tündér - talán nem véletlen a névválasztás sem. A történetben vannak jó és rossz erők, és ő egy jó erő, aki mindig a pozitív energiákat adja, úgy érzi, jót kell tennie az emberekkel. Ebben abszolút magamra ismerek, a való életben én is ilyen vagyok. Az utóbbi években inkább színházban játszom, viszonylag régen forgattam, ilyesfajta telenovellában pedig még soha sem szerepeltem. Nagyon boldog vagyok, hogy rám gondoltak, ráadásul Kalamár Tamással régóta ismerjük egymást. A stábban is roppant helyes mindenki, a rendezők hímes tojásként bánnak velem, a nagy öreggel, és a lányokról is csupa jót mondhatok. Egyszerűen példaértékű, hogy mennyire profik ilyen fiatalon, szuper velük együtt dolgozni - mondta a 64 éves színésznő.

oltari-csajok
Fotó: RTL II

Az Oltári Csajoik főbb szerepeiben budapesti és vidéki színházak tehetséges színészei: Horváth Sisa Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt és Ember Márk láthatók. Melletük Hűvösvölgyi Ildikón kívül többek között Danics Dórával, Fehér Adriennel és Agócs Judittal is találkozhatnak a tévénézők. A sorozat egyik betétdalát Danics Dóra énekli.

Ezt is szeretjük