Bevállalós fotó! Oláh Ibolya még sosem volt ennyire nőies
Oláh Ibolya az El merem mondani című albuma borítóján bátran ledobta a textilt, és csak a farmert hagyta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Ibolyával alaposan megfordult a világ az utóbbi néhány évben: az árvaházban felnőtt fiatal lányból a Megasztárnak köszönhetően hirtelen országszerte ismert énekesnő lett, akit egyenességéért és sallangmentességért rengetegen megkedveltek.

Persze azért rögös út vezetett a tiszadobi nevelőintézetből a világot jelentő deszkákig, és az is kiderült, Ibolya lelkében mély sebeket hagytak gyermekkorának megpróbáltatásai.

Igazi őstehetség

Ám hogy tehetsége vitathatatlan, arról elismerései - mint a Gundel művészeti díj vagy a Fonogram-jelölés 2006-ban - tanúskodnak.

Ezek mellett számos olyan helyre hívták fellépni - Törőcsik Mari 70. születésnapi rendezvényén is énekelt -, amiről mások csak álmodnak.

Most pedig megjelent harmadik stúdióalbuma, melynek révén a 31 éves sztár láthatóan igyekszik tiszta lappal indulni.

Az El merem mondani címet viselő lemez szókimondó, ugyanakkor érzelemdús dalai átvezetnek az igazi megtisztulásba, a lelki béke üdítő állapotába.

Új album, új élet

Ezt igyekezett Ibolya már a borítón is megmutatni - mégpedig egy gyönyörű művészi akt segítségével. Szó, mi szó, a karcos stílusáról ismert énekesnőt nehezen tudtuk volna elképzelni szexin pózolva, de úgy tűnik, nem csak a lelki békére lelt rá a sztár - a benne rejlő dögös nőt is megtalálta.

Mint elmesélte, ez a lemez áll a legközelebb a szívéhez, hiszen a dalok mindegyike a gondolatait tükrözi, ezért úgy érzi, mintha a saját gyerekei lennének.

- Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja ezeket a dalokat, az megtudhatja, hogy milyen is vagyok valójában - mesélte.

Ezt is szeretjük